J. Severin 62.
M. Tvrz 65.
R. Hertl 71. (p.)
J. Severin 86.
4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:30

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva SK Rakovník se rozloučila se sezónou vítězstvím


Branky


62. J. Severin , 65. M. Tvrz , 71. R. Hertl (p.) , 86. J. Severin
0

Rakovník - Na hřiště rezervy rakovnického SK zavítaly v rámci posledního kola I. B třídy sk. A Doksy, které trápí v poslední době velká marodka. I to se v zápase projevilo a domácí SK za pomoci pár hráčů z A týmu, kteří si tak vynahradili páteční tréninkovou jednotku, zvítězilo a oplatilo tak soupeři podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek: ,,Zápas jsme si šli užít a vyhrát ho. To se nám povedlo, takže panuje naprostá spokojenost. První poločas jsme si nevytvořili gólovou šanci, ale jen náznaky. To se ale změnilo v druhém poločase, kdy jsme strhli zápas na svou stranu. Jelikož byl zápas hrán v pátek, tak jsme byli posilněni o pár hráčů z A-týmu, pro které byl zápas místo tréninkové jednotky. Doksy se snažily hrát a i přes jejich obsáhlou marodku podaly dobrý výkon. Osobně mě mrzí, že jsem se nepotkal na hřišti s Kubou Škvárou z Doks, kterého znám z působení na SK Kladno a ze společného futsalového působiště. Jsem ale rád, že jsme si mohli alespoň dát pozápasové pivo (smích). Rozloučení se sezónou proběhlo důstojně a bez zranění, což je super. Další pozitivum je, že jsme soupeři oplatili porážku, kterou nám uštědřil v posledním podzimním kole. Jako poslední poznatek musím vyzdvihnout výkon rozhodčích, který byl velmi dobrý."




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - M. Polák [-] , Š. Spal [-] (59. P. Nováček [-] ) , M. Fojtík [-] , J. Votroubek [-] (77. P. Kýzl [-] ) , R. Hertl [-] (73. J. Mareš [-] ) , J. Severin [-] , P. Besta [-] , M. Jirásek [-] , M. Beneš [-] (55. M. Tvrz [-] ) , P. Tvrz [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - P. Herberstein [-] , D. Kolář [-] , M. Mařík [-] , J. Ouředník [-] , M. Větrovec [-] , T. Vincenc [-] , Z. Urban [-] (53. O. Havelka [-] ) , R. Steckovič [-] , M. Samek [-] , M. Pleiner [-] (62. J. Rouček [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - DOHNAL Lukáš, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.