Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidná výhra Zbuzan nad Poříčím


0

Zbuzany - Nejlépe střílející celek soutěže ze Zbuzan přivítal na svém hřišti Poříčí, kterému o nic nešlo. Hosté inkasovali ze začátku zápasu dvakrát během dvou minut a zápas už nedokázali otočit. Zbuzany potvrdily roli favorita a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Poříčí mělo podobný začátek jako na podzim SK Rakovník, který inkasoval třikrát během pár minut. Posázavan inkasoval poprvé v 10', kdy se po rohu Šírla prosadil Kordiak - 1:0. Minutu poté se domácí opět radovali, když Kondelíka překonal po přihrávce od Kincla Brodský - 2:0. Takový vstup do zápasu si asi hosté úplně nepředstavovali.

 

Zbuzany nadále pokračovali v pohledné hře, kterou soupeře přehrávali. Aktivní hra, jejíž součástí byl celý tým. Další branka ale padla na druhé straně a to ve 36' po rohu, kdy snížil Trpišovský - 2:1. Zbuzany ale zařadily vyšší rychlostní stupeň a ve 40' se prosadil Maleček, který tak uzavřel poločasové skóre - 3:1.

Vlasák byl ve formě

Zbuzany měli důvod ke spokojenosti, a tak do druhé půle nastoupili s defenzivnější hrou. Naopak Poříčí se dostávalo více do hry. Tempo hry nebylo tak vysoké jako v první půli, diváci nadále žádnou branku neviděli a i díky skvělým zákrokům domácího brankáře Vlasáka se stav do konce utkání nezměnil. Zbuzany si po domácí výhře připisují tři body a mohou se radovat z konečného třetího místa.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Petr Lacina - trenér: ,,Po velmi dobrém prvním poločase jsme zaslouženě vyhráli 3:1. Soupeř už o nic nehrál, hrál uvolněně kombinační fotbal, a to nám vyhovovalo. Měli jsme velmi dobrých prvních dvacet minut, které rozhodly o výsledku. Hráli jsme v pohybu, dobře se zapojovali krajní obránci. Měli jsme tlak a šance. Druhý poločas jsme hráli více zezadu, nechali hrát soupeře na jejich polovině a hlídali si výsledek. Chtěli jsme hrát do otevřené obrany. Hra oboustranně uvadla a v klidu jsme si došli pro vítězství, které nám zaručilo konečné 3. místo v soutěži. Pochválím brankáře Vlasáka, který nás 3x podržel. Děkuji hráčům, vedení, sponzorům a divákům, kteří na nás chodili. Nyní máme 1 měsíc dovolenou a těšíme se na příští sezónu!"




Sestavy


FK Zbuzany 1953
M. Vlasák [-] - J. Kordiák [-] , J. Musil [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - R. Šírl [-] (46. M. Pánek [-] ) , J. Huňáček [-] , M. Lička [-] - M. Říha [-] (81. M. Veliký [-] ) , M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
J. Kondelík [-] - J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , D. Verner [-] , V. Balata [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , R. Křivohlavý [-] , V. Přitasil [-] (62. M. Klauz [-] ) , K. Vacek [-]

ŽK: 59. R. Barciaga - 24. D. Verner , 85. O. Páv .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Glogar Lukáš - GLOGAR Petr, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.