Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany nedovolily získat Slanému body nutné k záchraně


Branky


18. M. Kincl , 43. M. Říha , 49. M. Pánek , 84. M. Veliký , 87. M. Kincl , 90. M. Kincl - 65. J. Hořejší
0

Zbuzany - Slaný potřebovalo body jako sůl, protože konkurenti v boji o záchranu měli příznivý los. Bohužel sobotní dopoledne nedopadlo podle představ slánského sportovního klubu. Hosté si odvezli půl tucet branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

V první šanci zápasu se ocitli hosté, ale Galbavý svůj projektil namířil jen do tyče. A tak přišel trest. Domácí podnikli v 19' rychlý kontr po levé straně, kde svá kila prosadil Marek Kincl a poslal Zbuzany do vedení - 1:0. Vyrovnáno mohlo být záhy. Bohužel pro hosty Ahmed nepřekonal veterána Klímu. Hosté neskládali zbraně a bojovali dál. Předváděli výkon hodný týmu bojující o záchranu. Trestný kop Galbavého vyhlavičkoval z branky navrátivší obránce. Za špatnou efektivitu v zakončení přišel pro Slánské trest, když minutu před odchodem do šaten navýšil skóre Říha - 2:0.

Další Kinclův hattrick

Hostům se nepodařilo navázat na výkon z prvního poločasu a domácí vytvořili z obrany hostů den otevřených dveří. V 50' byl definitivně rozhodnuto, když Pánek nepohrdnul exkluzivním pasem před branku - 3:0. V 66' se hostům povedlo snížit, když únik korunoval brankou Hořejší - 3:1. V posledních pěti minutách přišlo pro hosty peklo. V 85' čtvrtou branku domácího týmu vstřelila zimní posila Veliký - 4:1. Dvě minuty před koncem vstřelil druhou branku v zápase Kincl - 5:1. Marek Kincl ale dokázal ještě mnohem více. V poslední minutě zápasu zaznamenal další hattrick v této sezoně - 6:1.


Slaný opět nevyhrálo a na poslední Lhotu má náskok jen dvou bodů a na předposlední místo jen bod. Nicméně pro kladenský klub může být útěchou poměrně dobrý los. Nyní venku Poříčí a poslední kolo doma Tuchlovice.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
J. Klíma [-] - J. Musil [-] , J. Kordiák [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - J. Brodský [-] , J. Huňáček [-] , M. Říha [-] - M. Veliký [-] , M. Pánek [-] (79. M. Kincl [-] ) , M. Kincl [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] (70. A. Beneš [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Pospíšil [-] , M. Majtaník [-] (36. F. Hansl [-] ) , P. Čablík [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vlk Miroslav - NEJEDLO Tomáš, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.