1:4
(1:2)
11. M. Baloun (p.)
21. F. Braborec
65. D. Folwarczny
88. P. Duchoň (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brandýs slaví TITUL!


Branky


5. L. Mrázek - 11. M. Baloun (p.) , 21. F. Braborec , 65. D. Folwarczny , 88. P. Duchoň (vl.)
0

Nové Strašecí - Matematika před zápasem byla jednoznačná. Zvítězí-li Brandýs, tak si zajistí tři kola před koncem titul krajského přeborníka. Brandýs si utkání přijel užít a po čtyřech brankách získal vytoužené tři body a může se radovat ze zisku titulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inkasovaná branka hosty nakopla

Vstup do utkání měli výborný domácí. Po Ducárově volném kopu Duchoň míč sklepl před branku, kam si seběhl Lukáš Mrázek a hlavou poslal domácí do vedení - 1:0. Vyrovnáno bylo v 11'. Jan Mrázek fauloval Folwarcznyho a hostující stoper Baloun z pokutového kopu vyrovnal - 1:1. O deset minut později bylo v sektoru hostujících fanoušků ještě veseleji. Erbův úmysl o malou domů přečetl Baborec, zmocnil se míče a po kličce Javůrkovi nasměroval hosty za titulem. Domácí se snažili hrát aktivně, ale vyrovnat se nepodařilo.

Mistři + čtvrtý postup v řadě!

Druhá část se hrála především mezi vápny. S tím se nesmířil kapitán Brandýsa a bývalý ligový hráč David Folwarczny a prostřelil Javůrka - 1:3. V tuto chvíli už v sektoru hostí nikdo nepochyboval o zisku titulu krajského přeborníka. Definitivní jistotu do řad hostů zasadil v 88' domácí Duchoň, který si nešťastně srazil centr hostů - 1:4. Domácí to zvládli. Zajistili si čtvrtý postup v řadě. Ten sice měli zajištěný už před zápasem, ale nyní je jasné, že tento postup bude s cejchem Krajského přeborníka!



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
F. Javůrek [-] - P. Svoboda [-] , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (64. J. Kapek [-] ) , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , M. Cafourek [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] (78. J. Bodlák [-] ) , M. Stross [-] - V. Bojkovič [-] (74. J. Staněk [-] ) , M. Moravský [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , M. Urban [-] - F. Braborec [-] - J. Prokop [-]

ŽK: 61. J. Mrázek , 63. P. Svoboda - 39. M. Baloun , 39. M. Urban , 47. M. Stross , 61. F. Braborec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Radina Marek - SVOBODA Jindřich, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.