Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítězná šňůra rakovnického SK pokračuje!


Branky


0

Rakovník - Fotbalisté rakovnického SK mají na svém kontě sedm výher v řadě a osmou mohli přidat proti Poříčanům. Ty po prvním poločase vedly, ale ve druhém poločase dali domácí dvě branky, zápas otočili a protáhli tak svou sérii na osm výher! Nutno podotknout, že zápas otočil domácí tým zcela zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnání přišla ze strany domácích křeč

Uběhlo pár desítek vteřin hry a Červený šel sám na Krcha. Hostující brankář bravurním zákrokem udržel čisté konto. Domácí měli v prvních dvaceti minutách řadu nadějných průniků, ale chyběl větší klid ve finální fázi. Ve 24‘ Sklenka poslal pas za obranu, kam si seběhl J. Červený a přesným centrem našel hlavu P. Tvrze – 1:0. Vyrovnáno mohlo být ve 28‘ kdy podobnou akci hostů zakončil Holler hlavou vedle. Ve 30‘ po standardní situaci nezachytili domácí náběh Hlavatého, který si běžel pro odražený míč a střelou z voleje trefil přesně kout Peškovy branky – 1:1. Domácí se poprvé od 17. Kola dostali do situace, že soupeř vyrovnal. Domácí byli zjevně opařeni a hosté převzali otěže hry. V 45‘ hosté nakopli míč za obranu a po nedorozumění Peška s Polákem poslal Sedláček hosty do vedení – 1:2.

Z domácí šatny nastoupil "jiný" tým

Druhý poločas na hřišti bylo úplně jiné mužstvo. Domácí se od prvních minut tlačili za vyrovnáním. V 54‘ poslali domácí na hřiště uzdraveného Nwoga a na ofenzivě domácích to bylo znát. Rychlonohý útočník se hned prezentoval únikem od poloviny hřiště, ale bohužel zakončením jen do boční sítě. V 64‘ Sklenka rozehrál roh na Pucholta, který se otočil ve vápně, nastřelil jej před branku, kde se nejlépe zorientoval Nwogu a bylo vyrovnáno – 2:2. V 71‘ Nwogu posunul míč na Matese, který ještě posunul na lépe postaveného Červeného. Ten zakončil efektivně patičkou, ale Krch předvedl famózní zákrok. V 82‘ Vild nahrál Červenému. Ten se parádně otočil s míčem na vápně, vyhnul se obránci a dokonal obrat domácích střelou na zadní tyč – 3:2. Domácí mohli přidat další branky, ale tutové šance neproměnili Pucholt, Nwogu ani Červený. Domácí si připsali osmou výhru v řadě a v dalším kole je čeká derby v Novém Strašecí.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - P. Besta [-] , J. Čech [-] (54. C. Nwogu [-] ) , D. Vild [-] , D. Dratva [-] (92. J. Mareš [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Červený [-] (91. M. Krupička [-] ) , T. Pucholt [-] (93. J. Trégr [-] ) , J. Sklenka [-] , T. Mates [-] (83. R. Gašpárek [-] ) , M. Polák [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Biško [-] , J. Navrátil [-] , D. Procházka [-] - V. Mužík [-] , J. Krombholz [-] , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] - P. Sedláček [-] , M. Štefančík [-] (74. J. Kostka [-] ) - J. Petržílka [-]

ŽK: 54. J. Červený , 80. D. Dratva - 62. J. Petržílka .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.