2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel zvládlo Hradiště, Lhota už je jednou nohou v I. A třídě


Branky


40. M. Jíra , 84. J. Bajer
0

Mnichovo Hradiště - Svěřenci Zdeňka Kudely se v posledních zápasech zvedli a v minulém kole senzačně vyloupily hvězdné Zbuzany (výhra 2:1). Vítězství chtělo potvrdit v Mnichovém Hradiště. To se bohužel nepovedlo a Lhota zůstává s 12 body na posledním místě v tabulce a už jednou nohou stojí zpět v I. A třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas z obou stran

Ani jeden z týmů se neprezentuje technickou kombinační hrou. To se také podepsalo na kvalitě utkání. Ale utkání nepostrádalo velké nasazení. Oba dva týmy si uvědomovaly vážnost a důležitost utkání. Lhota hrála z organizované defenzivy jako v posledních zápasech. Podobně ale hrála také domácí obrana řízená kapitánem Hofmanem. Brankový stav se změnil až pět minut před odchodem do kabin, kdy centr z levé strany poslal hlavou z bezprostřední blízkosti za Vošmíka Jíra - 1:0.

Zkrat kanonýra Jíry domácí o vítězství neobral

Druhý poločas se hrál ve stejném trendu. Lhota měla náznaky šancí, ale nebyly proměněny. Podobně si vedli domácí borci. V 76' měli domácí obrovskou šanci, ale domácí útočník z malého vápna netrefil odkrytou branku. O chvilku později šel do samostatného úniku Jíra. U míče byl první brankář, Jíra jej ale následně fyzicky atakoval a byl vyloučen. Nakonec vyloučení domácí tým nemuselo mrzet, protože vítězství v 84' pečetil Bajer - 2:0.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - D. Boško [-] (75. J. Bajer [-] ) , D. Pokorný [-] , J. Tomašov [-] (46. J. Maryška [-] ) , M. Jíra [-] , F. Krejza [-] (85. J. Svoboda [-] ) , L. Havel [-] , J. Horák [-] , T. Hofman [-] , J. Zajíček [-] , P. Klain [-] (90. P. Vegricht [-] )

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , M. Kudela [-] , T. Kavka [-] , Z. Podraný [-] , L. Dolejš [-] (75. L. Primus [-] ) , O. Popok [-] (60. M. Žahour [-] ) , R. Neumann [-]

ŽK: 30. J. Horák , 47. J. Maryška , 64. D. Boško - 69. R. Mantlík , 83. Z. Podraný . ČK: 79. M. Jíra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.