0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovničtí si připsali důležitou výhru nad poslední Lhotou


Branky


0

Po organizovaném výkonu proti prvnímu Brandýsu (0:1) nastoupili hráči SK Rakovník na půdě poslední Lhoty. Vedení SK Rakovník se koncem týdne podařilo přivést poslední zimní posilu. Defenzivní řady posílil zkušený Pavel Besta, bývalý hráč Baníku Ostrava či Viktorie Žižkov. Pro domácí Lhotu to naopak byla jedna z posledních šancí o reálnou naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup hostujícího týmu

Hosté se znovu mohli opřít o výborné standardní situace. Hned v 1‘ po rohovém kopu sklepl Severin míč Pucholtovi, který z vápna prostřelil Kuta – 0:1. V 9‘ zahrával Sklenka volný kop o pomezní lajny a mazácky poslal střílený míč na zadní tyč. Míč nikdo netečoval a ten skončil až za bezmocným Kutem – 0:2. O tři minuty pozdě po rohu Sklenky Červený hlavičkoval jen do Kuta. První a jediná šance domácího týmu přišla ve 33‘, když Kudela hlavou zamířil nad. Třetí branku hostů mohl přidat Pucholt, ale matador Kut vystihl jeho pokus o kličku. Ještě před odchodem do kabin se po pravé straně výborně prosadil Hamouz a poslal do úniku Červeného, kterého ovšem znovu vychytal Kut.

Lhota rakovnickou branku neohrozila

Druhý poločas začal snahou domácích o snížení.  V 48‘ měli ale šanci hosté, když se po pravé straně protáhl Červený a předložil míč Jiráskovi, který ve skluzu netrefil odkrytou branku. Lhota měla k dispozici řadu standardních situací, ale nedokázala z nich vytěžit vůbec nic. Hra hostů byla výborně organizována Bestou a Lhota si nebyla schopna vytvořit žádnou šanci. V 68‘ po levé straně prosmýkl do vápna Červený a před prázdnou brankou našel Severina, který ovšem nevystřelil z první, ale míč si ještě zpracovával a následně zamířil do Kuta. V 79‘ se do vápna hostů s míčem protančil Pucholt a znovu Kut udržel naději domácího týmu. Definitivně rozhodnout mohl v 90‘ Kýzl po dlouhém nákopu Besty, ale jeho pokus o přehození Kuta skončil vysoko nad brankou.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Marek Tvrz /vedoucí mužstva/: Vítězství je naprosto zasloužené. Znovu jsme se mohli opřít o výborné standardní situace a organizovanou obranu, kterou navíc posílil zkušený Pavel Besta. Domácí Lhota nás ničím neohrozila. Zatím na jaře hrajeme velmi dobře takticky. Za týden doma musíme porazit také Mnichovo Hradiště.



Sestavy


SK Lhota
P. Kut [-] - R. Mantlík [-] , R. Hejduk [-] (52. Z. Podraný [-] ) , L. Primus [-] , M. Kudela [-] , M. Žahour [-] (75. R. Zlata [-] ) , R. Havlíček [-] , O. Popok [-] (46. J. Šíma [-] ) , R. Neumann [-] , D. Danylych [-] , M. Šalamoun [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Besta [-] , J. Červený [-] (90. P. Kýzl [-] ) , M. Jirásek [-] (77. J. Čech [-] ) , D. Dratva [-] - M. Polák [-] , R. Hamouz [-] (85. J. Mareš [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Severin [-] - D. Vild [-] -

ŽK: 21. R. Havlíček , 77. D. Danylych , 84. R. Zlata - 16. P. Besta , 65. D. Vild , 89. J. Mareš , 90. J. Červený .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Martin - ROTH Patrik, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.