2:3p.
(1:2)
27. M. Maleček (p.)
33. J. Kordiák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tuchlovicích se diváci dočkali penalt


Branky


30. M. Brnovják , 64. L. Hadrika - 27. M. Maleček (p.) , 33. J. Kordiák
0

Souboj dvou týmů z čela soutěže nabídl pěknou podívanou a také čtyři branky, z nichž tři padly v rozmezí šesti minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na skvěle připraveném hřišti v Tuchlovicích, avšak za velmi špatných klimatických podmínek, se utkala dvě mužstva z předních příček Krajského přeboru.

 

Od začátku utkání byla znát větší aktivita a fotbalovost na straně Zbuzanských a ve 27. minutě se hosté také dostali do vedení. Po faulu na Kardu proměnil nařízený pokutový kop Maleček. Odpověď Tuchlovic však na sebe nenechala dlouho čekat, hned za tři minuty vyrovnal Brnovják.

 

A divočina pokračovala. Znovu uběhlo sto osmdesát sekund a Kordiák tečoval míč za záda gólmana Fraňka. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se ještě musel zaskvět jeho protějšek Čontofalský a v samém závěru poločasu neuspěl ani Lička se svým pokusem z přímého kopu.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Jejich tlak vyvrcholil v 64. minutě, když na 2:2 srovnal Hadrika! Poté se Zbuzany znovu vrátily ke své hře a začaly mít opět převahu, jenže jednou trefily pouze tyč.

 

Komplikaci pro hosty způsobilo vyloučení Malečka, a tak bylo jasné, že i druhý vzájemný zápas budou muset rozhodovat penalty. Hostující brankář Čontofalský si se dvěma pokusy poradil, a tak se z druhého bodu mohli radovat hosté. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - V. Kraus [-] , M. Brnovják [-] , L. Hadrika [-] , M. Cabejšek [-] , S. Skořepa [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , M. Pudil [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-]

FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , M. Maleček [-] , R. Barciaga [-] , J. Kordiák [-] - R. Šírl [-] , M. Lička [-] , J. Huňáček [-] - M. Říha [-] , M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 11. V. Kraus , 86. S. Skořepa - 86. R. Šírl , 93. R. Barciaga . ČK: 86. M. Maleček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Zuskin Petr - DOHNAL Lukáš, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.