1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prospaný poločas stál Rejšice zápas


Branky


65. R. Lacina - 14. M. Horel , 22. J. Krůta , 41. D. Počta
0

Třígólové manko se zkrátka těžko dohání. A když se k tomu přidá mizerná koncovka, prohra je na světě. Rejšice jako by se na hřišti zjevily až po přestávce a přenechaly tři body hostům z Berouna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty k výhře dotáhl čtyřicátník Horel, který zase jednou ukázal, že věk je jen číslo. Nejprve se ve 14. minutě trefil z otočky přesně k tyči a otevřel skóre zápasu, o osm minut později napálil pouze brankovou konstrukci. Míč se však odrazil přesně ke Krůtovi a ten se nemýlil.

 

Největší šanci domácích měl Herman, který ale nedokázal využít hrubky berounského gólmana Hejcmana, a tak přišel třetí trest. Ve 41. minutě se k trestnému kopu postavil Horel a ve změti těl se míč odrazil od zad Počty přesně do brány.

 

Poločasové vystřízlivění domácím výrazně pomohlo a v průběhu druhého dějství svého soupeře pomalu ani nepustili za půlicí čáru. Chvilku po hvizdu hlavního sudího pálil těsně nad Herman, v 62. minutě se zase Hejcman zaskvěl proti Bělíkově bombě a následné Hermanově dorážce.

 

Za tři mintuy se domácí konečně radovali - Bým vyhraným hlavičkovým soubojem vyzval Lacinu ke skórování a ten dopravil skluzem míč do brány. Vzápětí mohl snížit už na rozdíl jediného gólu Fingerhut, jenže svůj samostatný únik završil střelou do Hejcmanových nohou. 

 

Zmar domácích v koncovce pak dokonal v 81. minutě Pečínka, jenž z malého vápna bránu pro jistotu ani netrefil. Rejšice tak čekají na výhru už čtyři zápasy a čelo tabulky se jim vzdaluje.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] , J. Sameš [-] , M. Bým [-] - J. Zorkler [-] (80. M. Karela [-] ) , Z. Bělík [-] , A. Fingerhut [-] , F. Kořínek [-] (80. O. Jon [-] ) , L. Kučera [-] - M. Herman [-] -

Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] (67. D. Soukup [-] ) , P. Vopěnka [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] (77. M. Duchoň [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (60. M. Novák [-] )

ŽK: 55. F. Kořínek , 58. Z. Bělík - 23. T. Ježek , 58. J. Krůta , 64. M. Krčma , 79. D. Soukup .
Hráči zápasu: D. Hejcman , M. Horel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KOVÁŘ Otto, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.