Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jungmann pomohl Rudné nastříleným hattrickem


Branky


0

Jak pro fotbalunas.cz okomentoval zápas trenér Rudné Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli hotovo

K poslednímu zápasu v této sezóně jsme vyjížděli v sobotu 17.6.2017 a to do Měchenic. Na podzim jsme doma zvítězili 3:0, mezi oběma týmy byl propastný rozdíl 32 bodů, ale vzhledem k sestavě a hlavně počtu hráčů (šlo z naší strany o 12 ks, chyběli hráči např. Kaucký, Čihák, Kotouč M., Hartig, Samko, Zachař) jsem úplně lehký zápas neočekával. Jenže i domácí měli jen dva náhradníky, o dost vyšší věkový průměr a podle přístupu už odehrávali utkání jen z povinnosti. 


Úvod zápasu domácí tým navíc hodně zaspal. Běžela teprve první minuta zápasu a nám se povedla naše typická akce. Kombinace uprostřed hřiště, nákop do levé strany, kde se místo Kauckého tentokrát postavil Štefan Jungmann a tento hráč postupoval v rychlosti sám na brankáře. Svůj nájezd zakončil přízemní střelou podél nohy brankáře a bylo to 0:1! Po této brance jsme soupeře sevřeli na své polovině a následoval (také typický) festival zahozených šancí. V 15. minutě jsme se však dočkali druhého gólu. Centr z pravé strany proměnil opět Jungmann, tentokrát hlavou, 0:2! Oba góly pomohly jak mužstvu, tak našemu střelci, kterého bylo v prvním poločase plné hřiště. Běžela 19. minuta a my zahrávali rohový kop. Ten nebyl sice zahrán ideálně a míč mířil na přední tyč, ale po teči přistál u nohy Patrika Zmeškala, který už měl lehký úkol, 0:3!

 

Pak se konečně začali osmělovat i domácí hráči a několikrát navštívili naši polovinu. Ze své snahy vytěžili několik rohových kopů, ale my všechny situace zvládali. To platilo jen do 36. minuty. V jejím průběhu se domácí hráči dostali k našemu vápnu a přišla jedovatá, utajená střela, která by jasně mířila do naší sítě. Jenže jak byl míč vystřelen prudce, tak mířil někam na hlavu Vláďi Masopusta, který do trajektorie vložil instinktivně ruku. Odpískanou penaltu bezpečně proměnil domácí kapitán Karel Samek, 1:3! Pořád jsme však vedli o dvě branky a měly i výraznou převahu v držení míče. Navíc se ve 43. minutě prosadil znovu Jungmann, který si několikrát popotáhl míč v domácí šestnáctce a křižnou střelou nás poslal do poločasového vedení 1:4!

Už jen dvě branky

Druhá půle byla trochu jiná než první. Už moc nechápu, jak bych měl do hráčů dostat správné myšlení o způsobu vedení zápasu v době, kdy vedeme o tři branky (děje se nám to pravidelně) a soupeř působí odevzdaným dojmem. To co jsme předvedli v Měchenicích, bylo určitě zapříčiněno tím, že někteří hráči nenastupují pravidelně, jsou převážně mladí, měli i jistá zdravotní omezení a také jsem zasáhl do sestavy, ale právě kvůli těm omezením to nechápu už vůbec!!! Místo úspory sil, držení míče, které to soupeři ještě více znechutí a vyčkávání na správný moment pro kolmou přihrávku, jsme se pustili do hurá stylu.

 

Ve druhé půli tam byly situace, kdy postupujeme 4 na 2, 3 na 1, soupeř se ani nevrací a my přesto zcela nelogicky pospícháme s rozehrávkou na nejvýše postaveného a často jediného obsazeného hráče!!! Samozřejmě docházelo ke ztrátám míče a naši hráči po nich ještě ke všemu nechtěli nebo nestíhali pracovat dozadu. Přesto se nám podařilo skóre ještě navýšit. V 75. minutě jsme šli opět tři na jednoho, Milan Berecz přetáhl svůj centr na zadní tyč a tady se poprvé v našem dresu trefil Radek Fruštík, 1:5! Krátce po této brance zahrávali domácí hráči volný přímý kop. Střela šla sice doprostřed, ale náš brankář ji tentokrát zcela nezpacifikoval a dorážku obránci nepokryli, 2:5! Posledních deset minut bylo zase plných nepřesností a tak už žádný gól nepadl. Po závěrečném hvizdu jsme se mohli "radovat" z třetího místa (k druhému nám chyběl pouhý bod) a skvělé jarní bilance 11-1-1. 

AUTOR: PETR VRAŠTIL



Sestavy


TJ Sokol Měchenice
M. Kopecký [-] - J. Boudník [-] (70. B. Německý [-] ) , P. Savko [-] - R. Staněk [-] , P. Výravský [-] - M. Vopátek [-] (86. D. Tomášek [-] ) , S. Griščenko [-] - J. Dlesk [-] , O. Bílek [-] , T. Pojkar [-] , K. Samek [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Bahenský [-] , P. Zmeškal [-] , V. Masopust [-] , D. Kotouč [-] - M. Berecz [-] , J. Sloup [-] (56. R. Fruštík [-] ) , M. Rott [-] , Š. Jungmann [-] - J. Eminger [-] , L. Jeníček [-]

ŽK: 65. T. Pojkar , 67. J. Dlesk - 36. V. Masopust .
Hráči zápasu: D. Kotouč , Š. Jungmann , M. Rott .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fára Milan - HLÍNA Imrich (N), SAMKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku