1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná si spravila chuť a porazila Únohice


Branky


0

Přečtěte si, jak nám utkání přiblížil trenér domácího celku Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Jeníček

Po ostudě z minulého týdne, kdy jsme se nedokázali na zápas vůbec sejít, nás čekalo další utkání. Hrálo se v sobotu 13.5.2017 a k derby dorazil sousední Sokol Úhonice. Obavy, že ani tentokráte se nesejdeme, se naštěstí nenaplnily. Během "volných" 14 dnů se čtyři hráči (Zmeškal, Hartig, Kotouč M., Berecz) uzdravili, pracovní volno umožnilo nastoupit zase Čihákovi a Jeníčkovi, úspěšně jsem poprosil k návratu na hřiště Floriána a tak jsem měl dokonce hráče na střídání. 
V podzimním utkání jsme vyhráli v Úhonicích 3:1, ale soupeř v zimní pauze nezahálel a výrazně se posílil. Momentálně mu patřilo 12. místo a na svém kontě měli hosté 18 bodů (po podzimu měli 4 body). Nečekalo nás tedy nic lehkého!


Úvod zápasu byl spíše vyčkávací. Obě obrany pracovaly spolehlivě a zodpovědně, k nějakému presování na polovině soupeře nedocházelo. Po kombinacích mezi obránci obou týmů, přicházel většinou dlouhý míč, protože oba týmy mají ve svých řadách rychlostní typy hráčů. Ve 12. minutě nám vyšla hezká křídelní akce. Milan Berecz unikl po lajně, odcentroval a míč přistál u nohou Lukáše Jeníčka. Tento hráč vystřelil svoji silnější levou nohou, brankář sice směr jeho střely vystihl, ale míč před ním tečoval hostující obránce do jeho protipohybu a bylo to 1:0! Tím se hra trochu otevřela, protože Úhonice chtěly co nejdříve vyrovnat.

 

Z toho vyplynula další naše velká šance. Tentokráte přišel centr od Marka Kauckého, krásný náběh, výskok a hlavička Milana Berecze, kterou zastavilo bohužel břevno! Celkově jsme byli v první půli, z mého pohledu trochu lepším týmem, ale posledních pět minut poločasu nás hosté hodně zatlačili. Najednou naši hráči více faulovali a z toho plynul tlak hostí. Obrana musela být stále ve střehu, střežit rychlonohého Vitalije Kravcova a silového Orhana Dumanjiče. Ještě před poločasem musel pro obnovené zranění odstoupit velice slušně hrající Berecz a nahradil ho Milan Čihák. Do konce první půle však už gól nepadl.

Domácí udrželi vedení

Druhý poločas byl ještě více bojovný než ten první. Jiskřilo se hlavně uprostřed hřiště, zkrátka bylo vidět, že jde o derby a hosté se nechtějí s porážkou smířit. Šancí nebylo mnoho ani na jedné straně. My mohli přidat druhý gól po kolmici na Štefana Jungmanna, ale ten branku přestřelil a byl mu navíc stejně odmáván ofsajd. Další dobrá příležitost přišla po centru od Jellúše, ale Jeníček na míč nestihl zareagovat a Kaucký těžkou dorážku nezvládl. Horká chvíle přišla pro hostujícího brankáře ještě jedna. To si všiml jeho špatného postavení Hartig, zkusil technicky vystřelit z úctyhodných 30 metrů a míč doplachtil na spojnici. Více šancí jsme neměli. Hosté i nadále hrozili nákopy směrem k našemu vápnu a po jednom střetu se dožadovali penalty.Ta se však nepískala a bojovalo se dál.

 

Několikrát bojovnost hostujících hráčů překročila hranice vkusu a nepěkný zákrok schytal právě Alex Hartig, ale je pravda, že první faul přišel od něj. Pan rozhodčí však usoudil, že není třeba ten den někoho vylučovat a dohraje se to 11 na 11. Největší šanci na vyrovnání měl asi 15 minut pře koncem Kravcov. Kaucký na naší půlce chyboval a prakticky vysunul hostujícího Dumanjiče, který dokázal přesně přihrát na Kravcova. Hostující útočník šel do kličky na vybíhajícího Soukupa, ale míč do odkryté branky naštěstí nedokázal správně nesměrovat! Přes taktické střídání už naši hráči závěr zápasu ukopali a v těžkém utkání jsme zvítězili těsně 1:0! 



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): Za přístup, disciplínu a touhu zvítězit si zaslouží pochvalu všichni hráči, ale i tak zkusím některé vyzdvihnout. Hvězdičky: Zmeškal, Samko, Kotouč M.




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Zachař [-] , P. Zmeškal [-] , M. Samko [-] , S. Jellúš [-] - M. Berecz [-] (44. M. Čihák [-] ) , M. Kotouč [-] , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] - Š. Jungmann [-] , L. Jeníček [-] (66. K. Florián [-] ) -

TJ Sokol Úhonice
S. Ilinčič [-] - M. Sukhan [-] , P. Císař [-] , G. Dvořák [-] (46. J. Hořánek [-] ) , M. Karabín [-] , Š. Kurina [-] , D. Uher [-] , O. Dumanjič [-] , A. Jasz [-] , P. Pytka [-] , V. Kravcov [-]

ŽK: 40. M. Samko , 83. K. Florián - 34. O. Dumanjič , 80. P. Pytka , 87. J. Hořánek .
Hráči zápasu: M. Samko , P. Zmeškal , M. Kotouč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Toužimský Jiří - MALÝ Milan, GAŽI Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Filip Valtr 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku