Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubice v důležitém utkání doma proti Boru bodovala naplno


Branky


0

Domácí Česká Kubice dokázala v důležitém boji porazit hostující Sokol a poslední místo se jí mílovým krokem vzdaluje

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozjeli svou show již v prvním poločase

Domácí Česká Kubice se představila na domácím stadionu proti Boru a na zápas se přišlo podívat hezkých 80 diváků, jelikož počasí přálo, už chyběly jen góly. Na ty jsme nemuseli čekat dlouho, domácí borci si v prvním poločase zastříleli s chutí. 21.Minuta zápasu a prosazuje se kapitán domácích Karel Strejc, hned ve 26. minutě se trefuje poprvé v zápase Dominik Stauber a ve 35. minutě se k nim přidává David Anderle a o výsledku se zdá být rozhodnuto. Jenomže hostující Jan Pokorný snižuje gólem "do kabiny" a vše může být zajímavé.

Dramatizace utkání, ale pohodový konec

Aby toho nebylo málo, prakticky hned po přestávce za hosty na rozdíl jediného gólu snižuje Jiří Stránský, jenž je nejlepším střelcem hostů s 11 přesnými trefami - 3:2. K žádnému dramatu však nakonec nedojde, jelikož nejlepší střelec domácích na sebe nenechá dlouho čekat. Dominik Stauber se trefuje podruhé v zápase a v 65. minutě vrací domácím alespoň trochu klidu do kopaček. Úplná pojistka pak přijde zásluhou střídajícího Martina Gibfrieda a domácí tak berou po zásluze všechny 3 body.



Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - J. Baar [-] , L. Neumann [-] - D. Stauber [-] , M. Kuráž [-] (65. P. Olbert [-] ) , J. Strejc [-] (82. M. Kupčík [-] ) , P. Strnad [-] (68. M. Gibfried [-] ) , D. Stróž [-] - K. Strejc [-] - M. Malý [-] (46. A. Lörincz [-] ) , D. Anderle [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - F. Pták [-] (46. T. Koutný [-] ) , M. Jágrik [-] , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] , P. Zeman [-] , J. Stránský [-] , M. Michl [-] , J. Pokorný [-] , J. Maczko [-] , J. Zeman [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - VÝBOŠTEK Michal (N), JANKŮ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.