0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený tým Bělé podlehl favorizovanému Újezdu


Branky


0

Újezd rozhodl utkání ve svůj prospěch již v prvním poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství rozhodlo o dalším vývoji utkání

Domácí Bělá nad Radbuzou se tentokrát musela obejít bez dvou naprosto klíčových hráčů. Chyběl brankář Jarina a nejlepší střelec Bořil. I přes absenci těchto dvou mužů si první příležitost vypracovala právě Bělá, ale bohůžel pro domácí ji nedokázala zúžitkovat a tak přišel trest. Z přímého kopu se pěkně trefil hostující Petr Houda. V 19. minutě to tak bylo 0:1. Hned o čtyři minuty později se skóre měnilo ještě jednou, to když se prosadil Lucián Gitta, který využil krásné akce Houdy, který servíroval již do prázdné brány. Gólový účet prvního poločasu pak uzavřel Petr Földeši, který se prosadil v úplném závěru poločasu.

Hosté si hlídali vedení

Domácí Bělá byla bez Miroslava Bořila poloviční, on sám vstřelil s Jakubem Černým přes polovinu gólů Bělé. To na druhé straně se všichni vrchní kanonýři pod vítězstvím podepsali. Petr Houda, jenž otvíral skóre, se tímto gólem dostal na hranici 10 vstřelených gólů. Desítku společně s ním pokořil před přestávkou také Petr Földeši. Nejlepší střelec Újezda jim však zase o gól poodskočil, je jím Lucíán Gitta, který má na svém kontě 11 přesných zásahů. Nutno zmínit, že Lucián Gitta v této sezóně také nedostal ani jednu kartu, za což mu patří velké uznání. O jediný vzruch v druhém poločase se postaral Jan Švábek, ten totiž dostal karty dvě hned v dnešním zápase a tak musel v 63.minutě předčasně do sprch. Újezd si pohlídal vedení a nadále pronásleduje čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ladislav Zeman (záložník): Na hře Bělé bylo znát že jim chyběl Jarina a Bořil. Bělá svou šanci nevyužila, my využili hned tři. Druhý poločas se hrál celkem klidný fotbal až na vyloučení Švábka. Ani v přesilovce si Bělá nevytvořila žádnou gólovou šanci, tak jsme zaslouženě vyhráli. Nejlepším hráčem byl Houda, byl u všech našich gólů a hrál opravdu dobře.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - L. Černý [-] , V. Iščenko [-] (69. M. Hoang Anh Quan [-] ) - M. Šinál [-] , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , J. Černý [-] (69. M. Kratochvíl [-] ) , J. Černý [-] - L. Votava [-] (60. M. Pustovojt [-] ) , V. Landrgott [-] , V. Braun [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Vrba [-] , L. Gitta [-] (86. J. Synek [-] ) , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] (12. A. Dravecký [-] ) , M. Gitta [-] , T. Janků [-] (84. V. Zeman [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-] , P. Houda [-]

ŽK: 12. J. Černý , 59. V. Landrgott - 16. M. Gitta , 31. J. Švábek , 51. T. Janků . ČK: 63. J. Švábek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.