Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou Újezdů dopadl jednoznačně


Branky


0

Domácí si s chutí zastříleli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vyšlo lépe domácím

Domácí Sparta Dlouhý Újezd přivítala na domácím hřisti tým z Chodského Újezdu a na zápas se přišlo podívat pěkných sto diváků. Domácí poslal do vedení Václav Zeman, který se přesně trefil v 19. minutě. Utkání nabralo spád a domácím gól hodně pomohl, obranu soupeře totiž pokořili hned za 4 minuty. V 23.minutě se prosadila posila z předchozího léta. Luboš Pernglan dokázal rozvlnit síť za zády hostujícího brankáře - 2:0. V prvním poločase se diváci již gólu nedočkali a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí tým dále navyšoval skóre

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe domácí, devět minut po přestávce zvyšuje Petr Houda, který si tak připisuje svůj devátý přesný zásah v právě probíhající sezóně. Domácí mohli hrát dál s klidem na kopačkách a to se jim dařilo, do obrany nedělali žádné chyby a naopak zůstali aktivní ve hře dopředu v 72' minutě se prosadil na jaře skvěle hrající Lucián Gitta - 4:0, Lucián Gitta je také nejlepším střelcem domácích, to když se mu již podařilo vstřelit 10 gólů. V zápase se nakonec dokázal prosadit i poslední ze třech nejlepších střelců Sparty. Petr Földeši, který se dokázal prosadit v minutě 87. a 89. a uzavřel tak gólový účet zápasu. Domácí zvítězili jednoznačně 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ladislav Zeman (záložník): My jsme rozhodně nechtěli soupeře podcenit, říkali jsme si že nemají špatný tým, a že budou muset hrát otevřený fotbal. Začátek zápasu byl hodně opatrnej my jsme byli trochu aktivnější a povedlo se nám dát 2 rychlý góly za sebou a ještě nějaké šance jsme neproměnili. Po půl hodině hry jsme přestali hrát a soupeř naštěstí nevyužil šancí do kterých jsme je pustili. . Druhý poločas začal soupeř velice aktivně a my se hodně bránili. Asi po 10 minutách jsme po brejku kopali penaltu a povedlo se nám zvýšit na 3:0. Soupeř ještě víc otevřel hru a dost nás zatlačit, měli dost šanci ale nedařilo se jim prosadit se a my hrozili hlavně z brejků Asi v 70 minutě jsme dali na 4:0. Potom soupeři docházely síly a my dali ještě 2 góly. Myslím, že je to ale krutý výsledek,soupeř hrál dobře. Našim nejlepším hráčem byl Luboš Pernglau, který dal z beka gól a hodně podporoval naše útočné akce.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Gitta [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] , M. Gitta [-] , T. Janků [-] (86. J. Synek [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-] , V. Zeman [-] , P. Houda [-] (70. M. Vrba [-] )

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Chmiel [-] , T. Vomáčka [-] (78. M. Founě [-] ) , L. Pikl ml. [-] (70. P. Štěrba ml. [-] ) , P. Šiler [-] (56. J. Zivčák [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

ŽK: 38. M. Chmiel , 41. L. Pikl st. , 53. J. Pikl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VANĚK Matěj - BUČAN Ondřej (N), RŮŽIČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.