3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclovští si opět dokráčeli pro tři body


Branky


0

Meclov v domácím zápase potvrdil roli favorita a jasně porazil hostující Bor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup do zápasu v podání domácího Meclova

Domácí borci z Meclova se vezou na vítězné vlně a chtěli to potvrdit i v zápase s papírově slabším soupeřem z Boru. Velký krok k vítězství udělali domácí již v úvodu prvního dějství. Takřka hned z rozehrávky se prosadil Michael Nidl a poslal Meclov do brzkého jednobrankového vedení, byla to pro něj na jaře už třetí přesná trefa - 1:0. Hned v zápětí se opět prosadili meclovští, konrétně se trefil domácí středopolař Martin Kubica, jenž v minulém zápase rozhodl o výhře na půdě Dlouhého Újezdu - 2:0. Tento bleskový nástup do zápasu, kterým meclovští zaskočili svého soupeře se podepsal i na dalším vývoji utkání. Domácí Meclov dvě vstřelené branky uklidnily a převážně drželí míč na svých kopačkách. Do konce poločasu jsme již další branku neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí si vítězství pojistili ještě jedním gólem

Na jaře zatím výborně hrající Meclov, jenž se pere o čelo tabulky a postupovou příčku nastoupil do druhého dějství s dvougólovým náskokem a klid na kopačkách, který jim tento náskok dal se mohl ještě o něco zvýšit a také se tomu tak stalo. V 56. minutě se trefil Milan Obdržálek a zápas byl definitivně rozhodnut. Meclov je tak stále na jaře neporažen a příští víkend ho čeká důležitý souboj se Sokolem Mrákov, jenž je o pouhé tři body před nimi.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Kubica [-] (68. J. Suchý [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] (75. A. Stodola [-] ) , J. Malík [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Burda [-] , J. Andrle [-] , M. Jágrik [-] , J. Stránský [-] , M. Michl [-] , J. Pokorný [-] , J. Maczko [-] , J. Zeman [-] , D. Jutka [-] , F. Pták [-]

ŽK: 70. M. Obdržálek - 48. J. Zeman , 65. J. Pokorný , 73. J. Stránský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brůha Radek - VÁCHAL Jindřich (N), PTÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.