P. Pap 39.
J. Hruška 52. (p.)
P. Pap 64.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolověč získala doma všechny tři body


Branky


39. P. Pap , 52. J. Hruška (p.) , 64. P. Pap - 26. M. Bořil , 75. M. Pustovojt
0

Zápas hodně ovlivnilo vyloučení hráče hostí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bylo výsledkově vyrovnané

Na zápas se přišlo podívat 70 diváků, kteří v prvním poločase viděli dva góly. Každý na jedné straně. Nejdříve se prosadili hosté a to když přesně zamířil hostující kanonýr Miroslav Bořil, který vsítil již 12 gól této sezóny. Odpovědět dokázal těsně před pauzou domácí Pavel Pap, pro kterého to byl první gól v právě probíhající sezóně. Do přestávky se však udála ještě jedna zásadní věc, to sice když ve 43.minutě hostující kapitán Miroslav Tomášek viděl z rukou rozhodčího červenou kartu.

Oslabení hosté nedokázali ubojovat nakonec ani bod

Domácí využili početní výhodu krátce po přestávce, když se v 52.minutě z penaltového puntíku prosadil Jakub Hruška. Domácí byli již aktivnějším týmem a proti desíti, s vedením v zádech, se jim hrálo dobře, avšak nic ještě nebylo vyhráno. Domácí hráč Pavel Pap však vstřelil následně i druhý gól v zápase, respektive v sezóně. Zvyšoval již na 3:1. Hostující Mikuláš Pustovojt ještě stačil v 75.minutě snížit na 3:2, ale to bylo v zápase vše. Domácí tak s navrátivším Janem Milotou v sestavě dokázali zvítezit za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Hrálo se vyrovnané utkání, které rozhodlo vyloučení v hostujícím týmu. Od té chvíle jsme měli převahu, kterou jsme využili i gólově, náš nejlepší hráč byl Pavel Pap.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - F. Šlajs [-] , J. Bittengl [-] (46. M. Rejthar [-] ) , M. Záhrobský [-] , J. Hruška [-] , J. Milota [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (73. J. Kainzmeier [-] ) , T. Mastný [-] , P. Pap [-] (88. T. Lucák [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - L. Černý [-] , M. Pustovojt [-] (85. L. Votava [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - P. Jarina [-] , M. Šinál [-] , J. Černý [-] (70. J. Bočan [-] ) , J. Černý [-] - M. Bořil [-] , P. Cingroš [-] (46. D. Häusler [-] )

ŽK: 13. M. Duchoň - 76. M. Pustovojt . ČK: 43. M. Tomášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - RUBÁŠ Jaroslav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.