Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Chodském Újezdě


Branky


0

Velmi vyrovnané utkání v podání dvou týmů z dolní poloviny tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlet domácích do zápasu

Po neúspěšném derby s Chodovou Planou, nastoupili borci z Chodského Újezda, kteří jsou na posledním místě tabulky, proti Slavoji Koloveč. A nastoupili opravdu ve velkém stylu, protože hned z rozehrávky se prosadil Tomáš Vomáčka a poslal trápící se poslední celek tabulky do vedení - 1:0. Z vedení se však přihlížejících sto diváků neradovalo dlouho. Ve 4. minutě srovnal stav zápasu na 1:1 kapitán Koloveče Miloslav Duchoň. Poté se dlouho žádný tým neprosadil, až ve 41. minutě prosadil Petr Pikl a zajistil tak svému týmu jednobrankové vedení. Do poločasu již žádný další gól nepadl a spokojenější tak odcházel domácí celek, který po gólu Petra Pikla z jednačtyřicáté minuty vedl o jednu branku.

Kapitán hostů vybojoval penalty

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou v sestavě, Josefa Ledvinu vystřídal mladičký Vít Pergl. Dlouho se ani jeden z týmu nedokázal gólově prosadit. To se však změnilo v 68. minutě, kdy krok s domácími opět srovnal Tomáš Šlajs. Nerozhodný stav netrvalo dlouho. O dvě minuty později vrátil jednobrankové vedení na stranu domácích Pavel Opava. Domácí statečně bránili, vše už nasvědčovalo k tomu, že si dojdou pro druhé vítězství v této sezóně, jenže to by na trávníku nesměl být hostující kapitán Miloslav Duchoň, který v 88. minutě vyrovnal na 3:3. Další gól již nepadl a tak se obě mužstva připravovala na penaltový rozstřel.

Dva body si vystřílela Koloveč

Penaltový rozstřel v poměru 2:4 zvládla lépe Koloveč a odnesla si tak ze zápasu dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Hráli jsme nepovedené utkání, domácí byli lepším týmem. Nám se povedla jediná akce, která znamenala vyrovnání na 3:3. Trenér pořád zkouší prohazovat sestavou, aby to sedlo. Chybí nám Honza Milota, který marodí už tři týdny, pozitivní je, že nám příští zápas již bude k dispozici.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - T. Vomáčka [-] , P. Šiler [-] (90. P. Štěrba ml. [-] ) , J. Zivčák [-] , T. Sykal [-] (88. R. Miklas [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Bittengl [-] , J. Ledvina [-] (46. V. Pergl [-] ) , J. Kainzmeier [-] (76. T. Lucák [-] ) , J. Hruška [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

ŽK: 61. M. Trejbal , 79. J. Pikl , 88. P. Pikl - 8. M. Sušický , 60. J. Kainzmeier , 71. V. Pergl , 80. T. Lucák . ČK: 90. J. Pikl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽÍLKA Jiří, BURDA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.