Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední celek tabulky přivítal na svém hřišti favorita z Plané


Branky


0

Domácí byli pro klub s Plané důstojným soupeřem, ale na bodový zisk to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu nastoupili lépe hosté

První jarní kolo přilákalo do Újezdu krásných 120 diváků, kteří doufali, že jarní část sezóny se domácím borcům vydaří lépe. Vstup do zápasu se však domácím nevydařil. Inkasovali již v 9. minutě, kdy se trefil s jedenáctkou hrající Daniel Kloužek, který si připsal na své konto už devátý gól. V prvním poločase se hrálo opravdu na ostří nože, svědčí o tom také to, že hlavní sudí Ladislav Fanfule rozdal 5 žlutých karet. Ve 24. minutě srovnal krok s hosty domácí debutant Marek Chmiel, který přišel ze Všerub. V prvním dějství už žádný gól nepadl, mužstva tak odcházela do kabin za smírného stavu 1:1.

Drama v poslední patnáctiminutovce

Domácí drželi s hostujícími favority krok až do 75. minuty kdy branku Plané vstřelil opět Daniel Kloužek, který si připsal svůj desátý gól a posunul se tak v tabulce střelců o několik příček výše. O tři minuty později vstřelil debutant v dresu Újezdu Tomáš Vomáčka gól na 2:2, který v zimě přišel právě z Plané. Pro Tomáše Vomáčku určitě pikantní trefa. Úsměv na tváři domácích fanoušků však netrval ani pět minut. V 81. minutě se trefil hostující náhradník Tomáš Švejda a uzavřel tím gólový účet. Planá potvrdila roli favorita do fotbalového jara vstoupila vítězně. Na první místo ztrácí pouhé tři body a stále může pomýšlet na celkové prvenství.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - T. Vomáčka [-] , M. Chmiel [-] , J. Zivčák [-] (37. J. Zivčák [-] ) , T. Sykal [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-] (87. M. Founě [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , J. Kysela [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-] - D. Kloužek [-] , F. Šatra [-] , P. Brožíček [-] , P. Urbánek [-] (40. T. Švejda [-] ) , R. Pánek [-] - D. Sovka [-] -

ŽK: 31. T. Trejbal - 10. P. Urbánek , 31. R. Pánek , 39. D. Sovka , 42. P. Brožíček , 61. D. Kloužek , 63. D. Sovka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - OPAVA František (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.