Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší obrana v soutěži se chystala ubránit druhý nejlepší útok v soutěži


Branky


0

Domácí přehráli hosty z Postřekova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci Meclov rozhodl o osudu utkání již v první půli

Na fotbalové hřiště v Třebnici, kde své zápasy pravidelně hraje Meclov, si našlo cestu 135 diváků. Diváci na první branku nemuseli čekat dlouho, již ve 23. minutě se prosadil Jiří Pačesný pro kterého to byl pátý gól v této sezóně. O sedm minut později se znovu radovali z gólu domácí, kdy gól vstřelil hráč s číslem šest Jakub Večeřa. Ve 41. minutě po třetí rozradostnil domácí příznivce Martin Kubica. Ten si již připsal svůj osmý gól v probíhající sezóně. Do kabin se šlo za stavu 3:0, na což hráči v Postřekově, kteří v této sezóně doposavaď obdrželi nejméně gólů, rozhodně nebyli zvyklí.

Vyostřené druhé dějství přineslo tři góly a dvě červené

V 52. minutě střelec první branky utkání Jiří Pačesný neudržel nervy na uzdě a hlavní rozhodčí Petr Komanec ho poslal předčasně do kabin. To mohlo v hostujících řadách vzkřísit naděje na bodový zisk. To by ale nesměl Jan Němec v 60. minutě vyrovnat počet hráčů na hřišti svým zákrokem, jenž byl potrestán druhou žlutou kartou, navíc se jednalo o zákrok ve vápně, tudíž domácí celek zahrával pokutový kop. K pokutovému kopu se postavil Filip Němec a zvýšil na 4:0. O osm minut později zvyšoval tentýž hráč na 5:0. Výsledek zápasu čestným zásahem jen kosmeticky upravil Petr Steinberger. Zápas tedy přinesl mnoho zajímavého a domácím také přinesl první jarní tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov (záložník): Chtěli jsme navázat na vítěznou sérii z podzimu a hlavne se přiblížit k čelu tabulky.Věděli jsme,ze to bude hodne bojovný fotbal a tak jsme si řekli,ze to zjednodušime a budem vyvíjet tlak na soupeře.To se nám v prvním poločasu dokonale povedlo.Hodně nám pomohly první dva góly a potom už jsme se snažili hrat naši hru a výsledkem byly dalsi branky.Chtel bych pochválit cely tym za kolektivní výkon.Vyborne se předvedly nové posily.Uz se těším az se jeste vic sehrajem a doufam,ze se porveme o postup!




Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] (85. J. Suchý [-] ) , M. Kubica [-] (69. J. Malík [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] (80. A. Stodola [-] ) , V. Kafka [-] , J. Pačesný [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Pfeifer [-] , F. Kreuz [-] (65. D. Karlík [-] ) , R. Paluch [-] (80. D. Steinberger [-] ) , K. Kuželka [-] (40. L. Ledvina [-] ) , J. Němec [-] , J. Zdráhal [-] , K. Kuboušek [-] , J. Závodný [-] , P. Steinberger [-] , M. Votava [-]

ŽK: 42. M. Kubica , 52. P. Vogeltanz , 70. V. Kafka , 75. M. Obdržálek - 7. J. Němec , 52. L. Frei , 65. K. Kuboušek . ČK: 52. J. Pačesný - 60. J. Němec .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Komanec Petr - ČERVENÝ Václav, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.