Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Modrá řádila jako uragán, Kamenici nastřílela devět branek


0

Čtyřmi góly se na jasné výhře lídra soutěže podílel útočník Lukáš Štorc.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štorc dodal hostům klid

Do České Kamenice dorazila Modrá. Favoritem byli hosté, kteří sice na jaře herně nezáří, jako na podzim, přesto prakticky body neztrácí. To domácí mají daleko jiné starosti, ve čtyřech jarních zápasech nezískali ani bod. A postupně klesají tabulkou. Na podzim doma Modrá porazila Kamenici 4:1.

 

Hosté šli za svým cílem od samotného úvodu. Po sedmi minutách se k centru dostal Tomáš Fichtner a Lukáš Štorc zblízka propálil brankáře Richarda Marka - 0:1. Ve 14. minutě se hosté radovali podruhé. Lukáš Štorc si vzal míč na polovině hřiště, přes několik domácích hráčů se proháčkoval až před domácího brankáře a střelou k levé tyči dal na 0:2.

 

Domácí v poli v této fázi utkání byli hostům rovnocenným soupeřem, do vyložené šance se nedostali.

 

Ve 39. minutě tak udeřilo na druhé straně, ve 39. minutě se prosadil Tomáš Fichtner - 0:3. A jelikož další branka nepadla, do kabin šli domácí s tříbrankovým mankem.

Nepopulární desítka nebyla daleko

Druhý poločas začal poměrně vyrovnaně. Jenže branky padaly do domácí sítě. Podruhé v utkání se trefil Tomáš Fichtner - 0:4. Tato trefa zlomila definitivně odpor domácích, kteří rezignovali.

 

Modrá toho využila a začala sázet jeden gól za druhým. Na 0:5 zvyšoval Lukáš Štorc, který tak završil hattrick. Ten samý hráč pak o pár minut později svou čtvrtou trefou v zápase zvýšil na 0:6. Pro Štorce to byla čtrnáctá branka v sezóně.

 

Sedmý zásah Modré obstaral střídající Jakub Štěrba - 0:7. Svým dílem k debaklu Kamenice přispěl deset minut před koncem Martin Fejfar - 0:8. Další jarní gól si také připsal stoper a kapitán Kamil Podolský, který uzavřel na konečných 0:9.

 

Česká Kamenice ani popáté v řadě nebodovala, v tabulce je sedmá. Modrá využila zaváhání Jílové a je o bod na první místě. V dalším kole jede Kamenice na půdu nováčka z Oldřichova, Modrá doma v derby přivítá Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Tady není co hodnotit, bohužel. Je to debakl, byla to tragédie. Nebyli jsme kompletní, ale na to se nechci vymlouvat. Modrá má výborné individuality, jako třeba Štorce. Je i finančně jinde, na hřišti to bylo znát. Ale my jsme neměli co ztratit, důležitější pro nás budou jiné zápasy."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Zápas nám vyšel nad očekávání dobře, i když jsme ze zápasu měli trochu respekt .Viděl jsem zápas Kamenice s Mojžířem, tam byla lepším celkem. Brzy jsme šli do bezpečného vedení a tentokrát jsme hráli skoro celý zápas velmi aktivně. A i když se tam vyskytovaly nějaké nedostatky, tak je potřeba hráče za přístup pochválit. Jen musíme zůstat dál pokorní a tento zápas nijak nepřeceňovat."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - T. Marek [-] , V. Mysliveček [-] , M. Švanda [-] - M. Mach [-] , P. Kozelek [-] (80. M. Braun [-] ) , M. Jírava [-] , J. Mitruška [-] (56. M. Mandys [-] ) - B. Matulka [-] (25. P. Vondrka [-] ) , A. Hodač [-] (71. L. Landovský [-] ) , F. Černý [-]

Modrá
M. Matějka [-] - L. Sýkora [-] (64. J. Štěrba [-] ) , T. Fichtner [-] , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] (59. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-]

ŽK: 80. B. Matulka - 37. M. Bičák , 63. M. Matějka , 79. J. Štěrba .
Hráči zápasu: L. Štorc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Libor - MECL Petr, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.