2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uher s Požárkem rozhodli o výhře svého týmu


Branky


0

Katovice rozhodly zápas s Hlubokou v rozmezí tří minut v prvním poločase. O jediné dvě branky zápasu se postarali oba útočníci Uher s Požárkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Katovic zařídilo útočné duo Uher - Požárek

Hluboká přicestovala bez svého nejlepšího střelce Taubera, domácí kouč Malý se musel obejít bez Hajduška, Horejše a Kočího. Na pravé straně obrany nastoupil Miklas a na stopera se místo Hajduška postavil Schánělec.

 

Od začátku se hrál sice bezstarostný, ale velmi kvalitní fotbal. Jako první zahrozili hosté, Nitrianského střela v 10. minutě ale letěla nad a střelu agilního Hájka Švehla kryl. Po těchto dvou příležitostech hostí převzali naši hráči otěže hry a začali ohrožovat Brašničku v brance Hluboké. Ve 14. minutě potáhl míč po pravé straně Miklas a jeho centr na volného Uhera byl sražen na roh. O minutu později se po povedené kombinaci ocitl před Brašničkou Požárek, hostující gólman ale byl u míče dříve. V rozmezí 20. a 26. minuty kopali hosté dvakrát přímý kop z nadějných pozic, ale ani jednou se jim neurodilo. Nitrianský nejdříve trefil zeď a Hájkův pokus Švehla kryl.

 

 

Poté udeřilo na druhé straně. Ve 31. minutě vybojoval Hromíř míč a Repa akrobaticky poslal Uhera do úniku. Domácí útočník unikl po levé straně, ve vápně se kličkou zbavil Legdana a po zemi k tyči prostřelil Brašničku – 1:0. Hosté mohli vzápětí srovnat, když Hájek prostrčil míč na Nitrianského, ale jeho slabou střelu levou nohou brankář Švehla kryl. Ve 34. minutě Miklas odhlavičkoval Brašničkův nákop, k míči se dostal Požárek a s jistotou využil špatného postavení hlubockého gólmana – 2:0. Ve 40. minutě letěla Repova střela do šibenice, ale Brašnička tentokrát vytáhl skvělý zákrok a míč vyrazil.

Ve druhém poločase už gól nepadl

Druhý poločas načala ve 49. minutě Požárkova nebezpečná střela. V 51. minutě přihrál Miklas Repovi, který se dostal za záda hostujících obránců, jenomže lob přes vybíhajícího Brašničku mu nevyšel a hlubocký brankář jeho zakončení vyrazil. Na druhé straně střílel v 52. minutě jen těsně vedle šibenice Nitrianský. O dvě minuty později po přihrávce Valenty se dostal ke střele Adam, ale střela proletěla nad břevnem Švehlovy branky.

 

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a po přihrávce Repy se dostal za domácí obranu Uher. U míče byl však dřív brankář Brašnička, který stačil míč odkopnout do zámezí. V 56. minutě posunul míč na pravou stranu Adam, ale tvrdou střelu Antoše Švehla dokázal vyboxovat do bezpečí. V 57. minutě se dostal k zakončení Hájek, jeho střelu Švehla vyrazil a dorážka Nitrianského skončila na tyči. A když v 75. minutě střídající mladíček Valenta pohrdnul gólovou šancí na snížení brankové ztráty, dospěl zápas k našemu vítězství.

 

Zdroj: fotbal-katovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
webové stranky SK Otava Katovice: "Jsme rádi, že jsme se se sezónou před vlastními diváky rozloučili vítězstvím. Společná dokopná tak mohla proběhnout ve veselé atmosféře. Nyní si všichni na měsíc od fotbalu odpočineme a v úterý 11. července začíná příprava. Do té doby bude dost času na hodnocení uplynulé sezóny. Již teď je jí ale možno označit za úspěšnou. Potvrdili jsme pozici nejlepšího okresního mužstva, patříme ke špičce krajského přeboru a na naše domácí zápasy si našlo cestu nejvíce diváků – celkem 3 456, což je v průměru 230 diváků na zápas."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Myslím, že to byl vyrovnaný zápas, i když výsledek tomu neodpovídá. Domácí dokázali potrestat naše dvě chyby, což my jsme bohužel nedokázali, i když šancí na vstřelení gólu jsme měli více než dost."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - O. Koutský [-] (86. J. Matas [-] ) , L. Blatský [-] , M. Hromíř [-] - K. Cibulka [-] , D. Zoubek [-] , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] , J. Miklas [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] (58. O. Krátký [-] ) , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , M. Lovička [-] (46. J. Valenta [-] ) , O. Němec [-] , D. Říha [-] (72. T. Křiváček [-] ) , J. Rubick [-] (46. T. Adam [-] ) , K. Jonáš [-] - P. Hájek [-] -

ŽK: 78. V. Uher - 24. J. Čermín , 40. P. Hájek , 60. S. Legdan , 80. T. Adam .
Hráči zápasu: L. Blatský , V. Uher - I. Nitrianský .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Přibyl Jan - POLÁK Jiří, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.