P. Pecha 34.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna se rozloučila s okresním přeborem výhrou v Dolním Dvořišti


Branky


34. P. Pecha - 11. M. Homer , 70. J. Sláma , 76. M. Homer , 88. M. Homer
0

Okresní přebor došel do svého konce a ve 22. kole se mezi sebou utkaly týmy Dolního Dvořiště a Zlaté Koruny, která byla již jistým vítězem OP. Šlágr kola nabídl velké množství šancí a osmdesátka diváků se určitě nenudila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Pro Zlatou Korunu nemohl zápas začít lépe. Již ve čtvrté minutě byl ve vápně faulován Sláma a rozhodčí Adamovič nařídil pokutový kop. Toho se ujal nejlepší střelec soutěže Rychtář, ale trestuhodně ho zahodil střelou vedle pravé tyče.

 

Minutu nato si vytvořila Zlatka další šanci. Rychlý protiútok vedený Ohnsorgem zakončoval osamocený Sláma střelou do horní tyče.

 

V dalších šancích, v rozmezí 13. až 16. minuty, se objevil Homer, ale skórovat se mu povedlo až v 18. minutě (v zápise je špatný údaj - pozn. redakce), kdy dostal ideální přihrávku od Ohnsorga a prostřelil vybíhajícího Hoška - 0:1!

 

Poté vstřelené brance vypadl již jistý vítěz OP z tempa a vyústěním pasivity byla vyrovnávací branka ze 34. minuty, o kterou se postaral Pavel Pecha, jenž si zpracoval dlouhý míč na pravou stranu odkud přesně vystřelil na zadní tyč - 1:1!

 

Dolní Dvořiště mohlo o pět minut později otočit skóre po ruce Zaymla. Trestný kop z výhodné pozice těsně za vápnem, ale Kubík zahrál pouze do břevna. Nutno říci, že Schwarz míči na horní tyč pomohl. Na ty to tedy bylo, stejně jako na skóre, 1:1.

 

V závěru prvního poločasu mohl strhnout vedení na stranu Zlaté Koruny Vít Ohnsorg, ale jeho technickou střelu z hranice vápna zaskakující brankář Hošek vytěsnil, a tak první půle skončila smírně 1:1.

 

Homer zkompletoval hattrick

Diváci se nenudili ani ve druhé půli. Její počátek patřil domácímu celku, který měl několik příležitostí ke změně skóre. Hlavičku z 53. minuty, ale domácí neproměnili a neproměnil ani o čtyři minuty později Krenauer, který pálil z přímého kopu. Brankář Schwarz míč s menšími problémy chytil.

 

Po hodině hry předvedl Sláma průnik po levé straně zakončený střelou do tyče, do které míči pomohl zákrok brankáře Hoška.

 

V 64. minutě zachraňoval Zlatou Korunu opět Schwarz, který s velkou námahou vyrazil tečovanou pumelici z kopaček domácího fotbalisty.

 

Tři minuty nato zahrávali domácí trestný kop z levé strany, na který si naběhl Zeman. Ten míč nezasáhl, ale kulatý nesmysl málem skončil v brance.

 

Od 70. minuty režírovali hru hráči Zlaté Koruny, kteří šli právě dvacet minut před koncem do vedení. Homer poslal míč do ulice Slámovi, který prostřelil brankáře Hoška - 1:2!

 

O šest minut později předvedli hostující fotbalisté rychlou útočnou akci, na jejímž konci přihrával Ohnsorg volnému Homerovi, který se ani podruhé nemýlil - 1:3!

 

Dvě minuty před koncem utkání přišel čtvrtý zásah do sítě domácích. Po faulu na Slámu před vápnem byl nařízen trestný kop, který parádní střelou zakončil Milan Homer. Pro Homera to byl třetí zásah v zápase, tudíž hattrick - 1:4!

 

Hosté ze Zlaté Koruny potvrdili nadvládu v okresním přeboru, s kterým se tak loučí vítězstvím.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do zápasu jsme nastoupili hodně poslepeni, když z různých důvodů nám chyběli bratři Macanovičové, Varhol, Marek a později dorazil Krenauer. Do branky musel Hošek místo distancovaného Posla. V prvních dvaceti minutách jsme byli na ručník a taky po zásluze jsme dostali gól. Potom se hra vyrovnala a dokonce jsme byli i lepší. Bohužel sily došly a my dostali další 3 góly. Malinko vyzdvihnu Hoška v brance, který laboruje se zraněním a musel do brány kde nikdy nestál, ale popral se s tím velmi dobře. Opět docela dobrý zápas odehrál mladíček Seyman, který v patnácti letech opravdu naskočil do mužů jako velká voda. Jinak zaplať pánbůh, že už sezóna skončila. Bohužel se nám jaro vůbec nepovedlo. Tím gratuluji Zlatce k mistrovskému titulu OP.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Po prvních 20 minutách jsme pohodlně mohli vést o 4 branky, ale neproměnění našich vyložených šancí vedlo k tomu, že jsme dostali domácí do hry a konec první půle a začátek druhé nás domácí přehrávali. Ale i oni měli problémy s koncovkou. Takže nakonec rozhodla naše větší síla v útoku a v závěru utkání i proměnění vypracovaných příležitostí. Tímto výsledkem jsme potvrdili oprávněnost prvního místa v tabulce a postupu do oblastní I.B třídy.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Hošek [-] - M. Vančura [-] - M. Tesař [-] , T. Zeman [-] , M. Seyman [-] , V. Kotlár [-] , J. Kubík [-] , L. Plosz [-] , M. Hajdák [-] , J. Bělohlávek [-] , J. Mokoš [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 78. J. Mokoš - 67. D. Steinocher .
Hráči zápasu: M. Seyman - M. Homer , T. Weinhard , R. Schwarz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamovič Jiří - FAFL Jindřich (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.