Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 17:30

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatka zničila Kájov! Hattrickem se blýskl kanonýr Rychtář


0

V poslední dohrávce 15. kolo, která byla zároveň šlágrem tohoto kolo, došlo ke střetnutí prvního celku tabulky ze Zlaté Koruny s druhým Kájovem. Každý předpokládál vyrovnané utkání, ale skutečnost byla jiná...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychtář potvrdil roli koncového hráče a otevřel skóre

Do zápasu vstoupila lépe hostující Zlatá Koruna, která si vytvořila dvě příležitosti hned v úvodu. Konkrétně to byl rychlonohý Štěpánek. Jeho první pokus skončil těsně vedle brány a ten druhý lapil brankář Galko.

 

Prvního gólu se pětasedmdesátka diváků dočkala v 18. minutě. Domácí fotbalista zfauloval Slámu, trestný kop z levé strany rozehrál Ohnsorg, jehož přetažený balón si našel na zadní tyči Vladimír Rychtář a hlavou otevřel skóre - 0:1!

 

Dvě minuty nato mohla jít Zlatá Koruna do dvoubrankového trháku, ale to by musel samostatně unikající Štěpánek lépe zakončit. Galko míč bez problémů chytil.

 

Hra byla v poli poměrně vyrovnaná, ale šance se rodily pouze na straně hostí. Jednu měl Rychtář ve 28. minutě, na kterého zívala prázdná branka, ale míč špatně trefil. Další měl těsně před poločasovou přestávkou Ohnsorg, ale po pěkné samostatné akci přestřelil.

 

Domácí se v první půli k žádné šanci nedostali a Zlatá Koruna zaslouženě první poločas vyhrála.

 

Hattrick pro Rychtáře!

I druhá polovina začala lépe pro hostující celek. Hned po pěti minutách vystřelil z vápna David Steinocher ml. a jeho pokus zapadl přesně k pravé tyči - 0:2!

 

Druhá branka v síti Kájova ubrala hráčům Zlaté Koruny koncentraci, čehož domácí fotbalisté ihned využili snižující brankou. V 56. minutě si totiž Josef Haláček naběhl na křižný pas z levé strany a s přehledem překonal brankáře Schwarze - 1:2!

 

Domácí i po kontaktním gólu hráli pořád stejně, což se jim vymstilo v 69. minutě. Po pěkné akci Slámy následoval rohový kop, centrovaný míč se dostal až na vápno k Rychtářovi, který nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:3!

 

Kájov měl největší příležitost v 74. minutě, kdy se sražený centr z pravé strany snášel za záda Schwarze, ale ten ukázal svou obratnost a míč na poslední chvíli vyrazil nad bránu. Po ubránění rohového kopu se nadechl k velkému sólu Sláma, ale jeho pokus mířil vedle.

 

Samotný závěr utkání pak patřil jednoznačně Zlaté Koruně, která během dvou minut vstřelila dvě branky! Tu první vstřelil v 88. minutě opět Rychtář, jehož pokus z vápna vymetl pavučinky v Galkově bráně - 1:4! Tato branka znamenala pro kanonýra přeboru další hattrick. A tu druhou vstřelil hned poté Sláma, kterému napodruhé sólo vyšlo a přineslo mu i brankový úspěch. Tento gól uzavřel skóre zápasu na 1:5!



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Setkání prvního s druhým bylo vcelku herně v poli vyrovnané a na úrovni. Přispělo k tomu i to, že na zápas byli delegování tři rozhodčí. O samotné výši výsledku rozhodlo to, že v závěru domácí odpadli fyzicky a my se dokázali prosadit i střelecky.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , V. Žilavý [-] - J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-] , P. Najbrt [-] , L. Mašek [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Král [-]

ŽK: 65. D. Čábela , 70. P. Doubek , 73. V. Žilavý - 65. V. Ohnsorg .
Místo: Kájov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - HOLUB Jaroslav, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.