3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Deštivý zápas se povedl lépe domácí Viktorii, která dále bojuje o titul


Branky


0

Dva venkovní zápasy má za sebou Litoměřicko a nepřipsalo si jediný bod. Nováček soutěže padl v týdnu 2:6 v Domažlicích a v Jirnech 0:3. V deštivém zápase se dokázali domácí hráči prosadit dvakrát během prvního poločasu, v tom druhém přidali třetí pojišťovací a udrželi se v těsném odstupu za první Olympií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštivý poločas ve prospěch Jiren

První minuty zápasu se odehrály za hustého deště. Jirny hrály aktivně a v devatenácté minutě se dočkaly prvního gólů u síti soupeře, když Pechatého prostřelil Ondřej Kejha – 1:0. Jirny se dále tlačily a o devět minut později přidaly další gól. Tentokráte se prosadil Radek Stöckner, který dostal pro této zápasu důvěru a začal v základní sestavě – 2:0. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Dvě penalty bez úspěchu

Ve druhém poločase se dostali i hosté do nebezpečných šancí. Ve 47. minutě musel Čáp vyrazit nebezpečný přímý kop. Pět minut poté nastřelil nejlepší střelec soutěže, Aleš Melechovský, tyč. Zdramatizovat zápas kontaktním gólem mohl Faust, jenže při penaltě ztroskotal na Čápovi. Penalta se kopala i na druhé straně a také bez úspěchu, když se k exekuci po faulu Kalaše postavil Melechovský a nastřelil opět tyč. Důležitý gól přidal na uklidnění střídající Daniel Kocourek v 73. minutě – 3:0. Gólman Čáp byl poté bez práce a jeho spoluhráči dotáhli zápas do úspěšného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): „Bylo to takové nijaké utkání. Začalo to vichrem, lijákem, bylo to takové jalové. Šli jsme do vedení, ale nebylo to ono, člověk by chtěl, aby se hrálo po zemi, místo toho to byla taková nakopávaná. Nehráli jsme to, co jsme chtěli. Na každé straně pískl rozhodčí po penaltě, ani jedno mužstvo ji nedalo. Melechovský trefil tyč, jejich zlikvidoval brankář. Po úniku Melechovského to bylo 3:0 a bylo rozhodnuto. Byl to celkově průměrný zápas, žádná fotbalová kvalita. Hráčem zápasu volím brankáře Čápa, chytil penaltu a další dvě šance.“




Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] - J. Procházka [-] (80. M. Parys [-] ) , F. Škorvánek [-] (66. F. Awuku [-] ) , P. Vandas [-] (74. V. Ježdík [-] ) , J. Vondráček [-] , R. Stöckner [-] - A. Melechovský [-] , V. Pokorný [-] (61. D. Kocourek [-] )

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Černý [-] , J. Grunert [-] , J. Šimkovský [-] , M. Hanuš [-] - M. Štancl [-] , L. Šlehofer [-] , M. Faust [-] , V. Kolmistr [-] (74. F. Frank [-] ) , J. Kalaš [-] (83. R. Trekoval [-] ) , P. Valenta [-] - -

Počet diváků: 174. Rozhodčí: Váňa Josef - HÁDEK Jaroslav, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.