2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

29.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice dokázala remizovat v Převýšově, padla až při penaltovém souboji


Branky


0

Atak vyšších příček zahájil Převýšov na konci prvního poločasu, jenže ve druhém poločase dokázala zásluhou Žaloudka hostující Dobrovice vyrovnat a trochu pozvednout svou horší venkovní bilanci. Při penaltách byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice dostala příděl do kabin

Při poměrně vyrovnaném klání mohlo být po půl hodině veseleji na straně Dobrovice, ale z první šance ve 27. minutě se hosté neradovali. Na hranici šestnáctky dostal ideální balon Bernát, ale střelu doprostřed brány měl ve své moci Vízek. Pořádnou šanci si na konci prvního poločasu vytvořil i Převýšov a naopak od soupeře se radoval. Ze zhruba dvaceti metrů se k exekuci přímého kopu postavil Lukáš Kraják, který obstřelil před sebou stojící zeď a překonal Bartoše – 1:0. Do kabin se po pár vteřinách šlo za euforie na domácí straně.

Žaloudek vyrovnal

Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání a toho se dočkali z rohového kopu. Nejvýše si na centr do vápna vyskočil Radek Žaloudek a zacílil přesně – 1:1. I když ani jeden z týmů netížila nutnost bodovat, především domácí se snažili, aby se udrželi na dostřel prvního místa. A málem slavili tříbodový úspěch, tentokráte na konci druhého poločasu. Když už se zdálo, že je rozhodnuto, gólman Bartoš dokázal konečky prstů vyrazit balon mířící za jeho záda.

Šestá série rozhodla

Nerozhodný stav znamenal penaltový rozstřel. Deset penalt v řadě bylo úspěšných a tak rozhodla šestá série. Převýšovský Zezula sice nebyl v pětici nominovaných, ale uspěl. Naopak střelec vyrovnávacího gólu selhal, směr jeho zakončení vystihl domácí gólman a při nedělním poledni potěšil domácí příznivce.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Bohužel se nám nepovedlo na dobrý výkon z Domažlic. V celém utkání jsme se trápili, dva body jsou pro nás zlaté. Ani jeden z týmů nepředvedl kvalitní výkon. Remíza zápasu slušela. Nejlepšího hráče je tentokrát těžké vybrat, řeknu brankáře Vízka a z obránců Špidlena."




Sestavy


SK Převýšov
P. Vízek [-] - J. Jarkovský [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] , V. Karal [-] (86. J. Černý [-] ) - K. Krejčík [-] (78. T. Sedláček [-] ) , P. Novák [-] (67. M. Zezula [-] ) , L. Kraják [-] (81. M. Kosař [-] ) , T. Labík [-] , J. Věchet [-] - R. Korba [-] (78. P. Veselka [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , P. Lukáš [-] , D. Pelyak [-] , J. Novák [-] - P. Bernát [-] (85. C. Golovko [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] , J. Eliáš [-] (78. D. Zikmunda [-] ) , T. Osvald [-] (94. Z. Jakubec [-] ) - M. Strnad [-] (75. B. Dordevič [-] )

ŽK: 88. C. Golovko .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.