Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

7.0

Hořovický Krůta zadělal na překvapení, domácí Litoměřicko doplácelo na koncovku


Branky


71. M. Faust - 48. M. Krůta
0

Během prvního poločasu domácí spálil několik šancí a nepomohl ani zajímavý výběh brankáře Pechatého na útočný rohový kop. Ve druhém poločase udeřilo Hořovicko z ojedinělé akce, jenže vyrovnání ještě domácí tým zvládl uhnat zásluhou Fausta. Hosté, kteří nastoupili v poslepované sestavě, ale vybojovali alespoň bod, druhý zůstal po penaltách v Litoměřicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani Pechatého útočný výlet nepomohl

Už v úvodních minutách zápasu bylo jasné, že bude domácí tým mít v zápase herně navrch. Hořovičtí fotbalisté se k balonu příliš nedostávali a první gól se zdál být pouhou otázkou času. Jenže tomu tak nebylo, v šancích pálili Grunert, Šlehofer či Štancl soupeře příliš nevystrašili. Zajímavou akci pak domácí vymysleli při rohovém kopu, za nerozhodného stavu se totiž vydal brankář Pechatý do útoku, ale při tomto velmi odvážném počinu neuspěl.

Hořovicko udeřilo z ojedinělé akce

V úvodu druhého poločasu se od řad nepřesných domácích střelců přidal Kalaš a po chvilce přišel velmi krutý trest. Při ojedinělé akci hostů se ocitl za obranou Milan Krůta a překonal vyběhnutého Pechatého – 0:1. Litoměřicko se chvilku oklepávalo, ale vrátilo se zpět do svého tempa a převahy. Velkou akci založil střídající Kolmistr, centrem našel Vašuta, jehož razantní střela orazítkovala tyč. Pár vteřin poté se Pechatý opět vydal směrem do útoku a byl svědkem hry rukou soupeře, díky čemuž domácí získali možnost penalty. Jenže Herco dokázal penaltu vyrazit, když pokus Hanuše vyrazil do zámezí. Přece jen se Litoměřicko vyrovnání dočkalo, Marek Faust si zády k brance sklepl balon a střelou z otočky Herca překonal – 1:1. V závěru zápasu se domácí hráči marně snažili vstřelit vítězný gól, zmar korunoval Hanuš, který trefil břevno ze střední vzdálenosti.

Druhý bod alespoň z penaltového souboje

O vítězi zápasu tak rozhodl až penaltový souboj, ve kterém v rozhodující sérii proměnil Šlehofer a rozhodl o druhém bodu Litoměřicka. Utkání skončilo stejným výsledkem jako to podzimní, ve kterém Hořovicko porazilo 2:1 na penalty právě Litoměřicko.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Pavel Aubrecht (trenér): "Měli jsme problémy dát nějak dohromady sestavu, kdy máme nějaké marody, přišli jsme i o v minulém zápase vyloučeného Vaníčka. Začátek se nám podařil chytit, pohlídali jsme si nástup soupeře, Litoměřice sice měly více ze hry, ale my dokázali kontrovat a měli i nějaké šance. Druhý poločas začali o mnoho lépe domácí, nám se ale paradoxně z ojedinělé šance povedlo jít do vedení. Domácí pak z aktivity měli penaltu, kterou chytil Herco. Tlak stoupal, až z něho vzešla vyrovnávací branka. Zápas jsme nakonec i s nějakým štěstím, díky nasazení, obětavosti a nasazení, dovedli do remízy. Na penalty byli šťastnější domácí. Výborné momenty měl v bráně Milan Herco, dobře zahrál levý obránce Milan Krůta, ale jednalo se o bojovný, kolektivní výkon, kluci chtěli."



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Štancl [-] , J. Šimkovský [-] , J. Černý [-] (53. P. Valenta [-] ) , J. Grunert [-] - M. Hanuš [-] , M. Faust [-] , L. Šlehofer [-] - D. Vašut [-] - J. Kabele [-] (59. V. Kolmistr [-] ) , J. Kalaš [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] (34. M. Nademlejnský [-] ) , L. Kaufman [-] , M. Krůta [-] - D. Hašek [-] , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] (77. O. Bělohlávek [-] ) , J. Šubert [-] , T. Pelikán [-] - T. Glazer [-] (88. M. Ungr [-] ) , V. Zítek [-] -

ŽK: 92. J. Kalaš - 67. M. Krůta , 80. J. Šubert , 84. O. Bělohlávek , 90. O. Vrabec .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.