1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirenští se s Převýšovem rozešli smírně, šťastnější byli v penaltách domácí fotbalisté


Branky


0

Odpovědět na výhru Olympie v Písku se pokusily Jirny v zápase s Převýšovem. Stejně jako před dvěma týdny skončilo utkání nerozhodně a tak domácí diváci opět viděli penaltový boj. Tentokráte byly Jirny šťastnější a vybojovaly druhý bod, i tak ale v tomto kole ztratily na první místo bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance chudý poločas

Souboj dvou kvalitních mužstev z prvních příček tabulky sliboval pohledný fotbal. V prvním poločase si vytvořili dvě šance hosté, ale z rohového ani volného kopu Poráčanina příliš neohrozili. Ani domácí hráči nedokázali vstřelit gól, jedna ze střel zamířila ve 21. minutě do rukavic gólmana Radka Petra. Po půl hodině hry tak bylo zajímavé sledovat střelecké statistiky, kdy byl poměr střel na bránu hubených 1:0. V prvním dějství ještě stihli zahrozit jednou Jirny, rohový kop ale nevyužily.

Korba netrefil prázdnou bránu

Druhý poločas byl přece jen na šance bohatší. Domácí Viktorie sice vykročila aktivně, největší šanci měli ovšem hosté. V 63. minutě netrefil Korba prázdnou bránu. Do další malé šance se dostal Kraják, ale spíše pouze pozdravil Poráčanina v bráně Jiren. Zvrátit nerozhodný stav mohl tři minuty před koncem základní hrací doby Kejha, po rohém kopu se pokoušel hlavičkovat, ale netrefil se. Série střídání poté zaplnila zbytek hrací doby.

Druhý bod zůstal v Jirnech

O vítězi zápasu tak rozhodly až penalty. Ačkoliv několik střelců selhalo, dokázali se domácí prosadit třikrát, hosté pouze dvakrát a jeden bonusový bod zůstal v Jirnech. Takový výsledek i tak potěší Olympii, která díky tříbodové výhře opět navýšila své vedení v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): „Soupeř byl velice kvalitní, což jsme věděli. Výrazně se zlepšili, z posledních šesti utkání pět vyhráli, takže kvalita tady byla. Řekl bych, že to byla taková zasloužená remíza. V prvním poločase to ovlivňoval vítr, oni byli nepříjemnější, byli takoví dravější a byli rychleji na balonu. V poločase se to trochu otočilo, my jsme měli ve druhém poločase situace, které jsme mohli proměnit, ale nedotáhli jsme je. Takže bych řekl, že taková zasloužená remíza, byl to bojovný zápas, který skončil 0:0. Nejlepším hráčem našeho týmu byl defenzivní záložník Václav Ježdík.“

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): „V Jirnech se dneska hrálo velmi vyrovnané utkání. Byl to boj ve středu hřiště, obě mužstva si nebyla schopna vypracovat větší příležitost na vstřelení branky, a proto se po devadesáti minutách rozešli bezbrankovou remízou. V závěrečném penaltovém rozstřelu měli větší kvalitu domácí a získali druhý bod navíc. My jsme spokojení, kluky chválím za to, jak zápas odbojovali. Nejlepším hráčem našeho týmu byl defenzivní střední záložník Jan Věchet.“



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Ježdík [-]

SK Převýšov
J. Věchet [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.