2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pávek s Putzem řídili čtvrtou prohru Benešova v řadě, hosté se drželi téměř do poločasu


Branky


0

Benešov sice vstupoval do jara s dobrým náskokem na udržení, během posledních zápasů ale nebodovat a v tabulce se na něj začínají dotahovat týmy ze spodku tabulky. Naopak Zápy využily domácí půdy a po gólech Pávka s Putzem si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pávek nadělil Benešovu gól do šatny

Během prvního poločasu se více drželi u balonu domácí Zápy, recept na Repáně se jim dlouho nalézt nedařilo. Poprvé mohli mladého brankáře překonat ve 37. minutě, ale Repáně od inkasovaného gólu zachránila tyč. Ve 40. minutě domácí hráči bez úspěchu reklamovali, že už byl balon po střele za brankovou čarou Benešova. Do konce prvního poločasu se ale Zápy přece jen zaradovaly, v poslední minutě si na centrovaný balon nejvýše vyskočil Michal Pávek a vstřelil Benešovu gól do šatny – 1:0.

Neproměněná penalta domácí mrzet nemusela

Ve druhém poločase měli domácí hráči po osmi minutách hry dvě velké šance, při té první mířil Putz pouze do Repáně, balon se odrazil k jeho spoluhráči, ale další střelecký pokus srazil jeden z obránců soupeře. Okolo šedesáté minuty se mohli domácí fotbalisté ujmout dvougólového vedení, Pávek se ujal exekuce penalty, ale střela mu vůbec nevyšla a zamířila vedle levé tyče, navíc Repáň dokázal vystihnout směr. Trvalo pouhých pět minut a v 61. minutě se domácí dvougólového vedení přece jen dočkali, Petr Putz si ve vápně vyskočil na centr a s dávkou štěstí dokázal pojistit vedení Záp – 2:0. Benešovští se do šancí nedostávali, naopak domácí mohli zvýšit svůj náskok a definitivně rozhodnout deset minut před koncem, střídající mladík Veselý ale svou šanci trestuhodně zahodil a nechal vyniknout gólmana. 



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): „Pro nás dneska zasloužené vítězství. Celý zápas jsme dominovali, akorát jsme měli rozhodnout už dřív. Nedotáhli jsme nějaké akce do konce, chyběl klid ve finální či před finální fázi, který nás stál lepší výsledek, větší počet vstřelených gólů. Ale jinak si myslím, že jsme soupeře nepustili vůbec do ničeho, celou hru jsme kontrolovali a zaslouženě jsme vyhráli. Nejlepším hráčem našeho týmu byl útočník Tomáš Matějka.“




Sestavy


SK Zápy
T. Matějka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.