3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:30

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovský Zubkov pálil, dvěma góly pomohl k výhře nad Pískem


Branky


0

Zápas mezi týmy z dolní části tabulky vyzněl lépe pro Benešov, z jehož řad se dokázal dvakrát prosadit Zubkov, kterého doplnil Kučaba. Tři body zůstaly na domácí půdě, Benešov se vzdálil sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov na Písek vystartoval aktivně

Benešov nastoupil do zápasu aktivně a hned v úvodu vystrašil hostujícího gólmana Jakuba Rondzika, který jen s velkou námahou vyškrábl míč mířící obloučkem do brány, na břevno. Jihočeši zažili světlejší chvilky po deseti minutách hry, kdy se několikrát nadějně blížili k vápnu domácích, ale bez větší příležitostí na skórování. Dozadu dobře hrající Benešovští pak v rozmezí pěti minut předvedli dvě naprosto totožné akce, které skončily za zády Rondzika. Centr z pravé strany hřiště na malé vápno jednou za záda bezmocného gólmana uklidil domácí Michal Kučaba1:0, a podruhé Illa Zubkov2:0. Ještě do poločasu si několik příležitostí vytvořili i svěřenci trenéra Ondřeje Prášila, spolupráce Řehák - Řezáč, střela Filipa Vaňka a ani hlavička Michala Rendly snížením stavu neskončily.

Druhý gól Zubkova definitivně rozhodl o vítězi

Se vstupem do druhé půle se Písek snažil o rychlé snížení, jehož se málem po pokusu Martina Voráčka, který poslal míč na břevno, dočkal. Jenže v 59. minutě přišel rozhodující úder domácích, který v podstatě ukončil vše fotbalové, co v utkání Benešova s Pískem bylo k vidění. Třetí branku Středočechů a svou druhou v zápase zaznamenal Illia Zubkov3:0.

Autor: Petr Brůha (pro www.fcpisek.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
David Skopec (hráč): "Týmový výkon, hráli jsme z bloku, který nám vycházel, všichni si na sto procent plnili svoje úkoly. Díky tomu se vyhrálo 3:0. Chtěli jsme hrát po stranách s centry před bránu, to se dařilo a padly z toho branky. Po uklidňujícím třetím gólu už se jen dohrávalo, my si to hlídali. Písek kromě standardek neměl prakticky pořádnou šanci. Myslím tak, že tři body jsou zasloužené, hlavně odbojované, což se v naší situaci není čemu divit. Teď musíme přidat trochu fotbalovosti a bude to super."




Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - E. Adjei [-] , D. Filip [-] , J. Laštovka [-] (67. Z. Vrňák [-] ) , I. Khodulia [-] - D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] (84. M. Turek [-] ) , I. Afanasenko [-] (58. D. Farkaš [-] ) , M. Bohata [-] (86. M. Večera [-] ) - I. Zubkov [-] (73. S. Ibe [-] ) , J. Zákostelský [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Voráček [-] , L. Holub [-] (61. O. Sajtl [-] ) , M. Rendla [-] , P. Řehák [-] , F. Vaněk [-] (76. J. Held [-] ) , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Hrachovec [-] (67. M. Held [-] ) , V. Milec [-] (86. D. Uhlík [-] ) , F. Řezáč [-]

ŽK: 32. J. Laštovka - 56. P. Řehák , 64. F. Řezáč .
Místo: Benešov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.