0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 13:30

18.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudimi stačil k výhře první poločas


Branky


0

Velkou možnost odskočit dvěma pronásledovatelům měl tým z Benátek, v prvním zápase na domácí půdě ale shořel hned v prvním poločase. První ránu zasadil svým spoluhráčům Horák, jehož vyloučení oslabilo Benátky na téměř 75 minut zápasu. Po minutě využil přesilovku Drahoš, dále se prosadili i Kesner s Kučerou a poločasové skóre tedy stanoveno na 0:3. Ve druhém poločase už se utkání spíše dohrávalo, tři body si odvezla Chrudim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horákova červená a tři góly Chrudimi

Největším problémem před zahájením zápasu bylo určení hrací plochy. Spekulovalo se o odehrání zápasu na umělce, rozměry velmi malé hřiště, které by v boji o důležité body domácímu týmu velmi pomohlo. Rozhodčí ale shledal travnatou plochu za způsobilou a tak zcela nepřipravení domácí museli připravit branku, praporky a nalajnovat.

 

Po krátké prodlevě se začalo hrát a diváci čekali na velkou událost do šestnácté minuty, při brejkové situaci obešel Dostálek domácího Horáka, který zatáhl za záchrannou brzdu a jako poslední obránce stáhl soupeře za cenu červené karty. Následující trestný kop pak rozehrál Kesner, jehož střelu dorazil Drahoš mezi tři tyče. Po dalších čtyřech minutách opět unikl Dostálek, rozehrál na Kučeru, jehož pokus zamířil pod břevno. Ve 26. minutě spolu zakombinovali Kesner s Halbichem, kdy první jmenovaný z voleje zvýšil vedení Chrudimi již na rozdíl tří gólů. Obraz hry pak vypadal pochopitelně, domácí Benátky se zatáhly do obrany, naopak rozjetá Chrudim se pokoušela vylepšit stav utkání. Do konce poločasu již ale žádný gól nepadl.

Druhý poločas bez výraznější akce

Druhý poločas se za daného stavu, kdy domácí hráli o deseti s třígólovým mankem, spíše dohrával a hra tak vypadala. Pohledných akcí k vidění příliš nebylo, Chrudim si své vedení pozorně držela a v útoku neměla tolik motivace, aby vymyslela další trefu. Benátkám se po celou dobu nepodařilo pořádně zaútočit a tak si připsaly další prohru, díky které sice neztratily svou pozici v tabulce, ale ani se neodpoutali od rezervy Táborska a Hořovicka.

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] (46. D. Radosta [-] ) , B. Tvrzník [-] , M. Hošťálek [-] , J. Jäger [-] (46. J. Mižič [-] ) , J. Boček [-] (46. J. Kamlach [-] ) , O. Šíma [-] (19. J. Sudek [-] ) , J. Knobloch [-] (79. J. Kraus [-] ) , V. Šimeček [-] , M. Borovička [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (67. O. Hauf [-] ) , L. Kopecký [-] (87. J. Luptovský [-] ) , M. Radouš [-] , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , P. Drahoš [-] , D. Halbich [-] (61. D. Vavrouš [-] ) , D. Vodrážka [-] , J. Kučera [-] (79. T. Mlynka [-] ) , J. Krčál [-]

ŽK: 83. L. Mastík . ČK: 16. M. Horák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.