Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň doma po zásluze rozstřílela Lanškrounské ambice


Branky


0

Domací Choceň potvrdila, že se jí na domácím trávníku v posledních sezónách daří a uťala tak Lanškrounu sen o vítězství v přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo o několik minut déle z důvodu nenadálé dešťové přeháňky a jak se nakonec ukázalo, šlo o kapky štěstí pro domácí. Utkání se od začátku vyvýjelo z obou stran velmi nervózně, avšak z počáteční letargie vytrhnul diváky i hostující obranu již ve čtvrté minutě domácí Šabata. Takticky dobře připravení hosté i nadále čekali na brejkové situace a tak je po půlhodině hry stihl trest v podobě druhého gólu domácích z kopačky kanonýra Myšáka. Druhý poločas začali hosté o poznání aktivněji, avšak většina jejich snah skončila buď nepřesnostmi nebo v rukavicích domácího gólmana. No a když v 63. minutě zvýšil domácí Myšák již na 3:0 bylo o osudu zápasu již prakticky rozhodnuto. V závěrečné fázi utkání ještě padlo po gólu na obou stranách.



Sestavy


FK Agria Choceň
M. Mikulecký [-] - J. Barborák [-] , D. Eisner [-] , P. Chleboun [-] , A. Kopecký [-] - L. Fikejz [-] , M. Šabata [-] , L. Krejza [-] - J. Smola [-] , L. Myšák [-]

FO Lanškroun
J. Jaroš [-] - P. Stasiowski [-] , S. Popelář [-] , D. Jung [-] - D. Šilar [-] , M. Novák [-] , D. Smrkal [-] , P. Savych [-] - M. Knápek [-] , L. Fait [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.