4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro Holubici, domácí co měli, to proměnili


Branky


0

V sobotu 5.11.2016 Rudnou na domácím trávníku (velice slušně připraveném) čekal tvrdý oříšek v podobě týmu z Holubic. Tento tým ztratil doposud body jen při vzájemném utkání s lídrem soutěže z Libčic (doma 1:1) a obdržel jen sedm branek! Jak se utkání vyvíjelo nám reportem psaným z pohledu domácího mužstva přiblížil Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sešli jsme se ve velice malém počtu 12 hráčů, protože už máme nějaké hráče zraněné a někdo měl pracovní povinnosti. Bylo tedy vcelku jednoduché postavit úvodní jedenáctku, když na lavičce zůstal jen Doherty a to hlavně z důvodu větší univerzálnosti. Věděli jsme, že jestli chceme uspět, nesmí se opakovat úvod, jaký jsme předvedli doma proti Libčicím a musíme proměnit šance, které si vytvoříme (což se nám většinou nedaří). Úvod zápasu patřil hostům, více kombinovali a my se prvních 20 minut spíše jen bránili a čekali na brejky. K tomu abychom mohli ohrozit branku Holubic, nám v první půli převážně pomáhal špatnou rozehrávkou jejich brankář, ale z nabídnutých šancí jsme nic nevytěžili.

 

Právě kolem 20. minuty přišla první vážná šance Holubic, když na hranici vápna se dostal k míči, nikým nehlídaný Jiří Valtr, ale naštěstí branku přestřelil. Pak se hra trochu srovnala a my hrozili nejvíce z našich ostrých krajů, kdy Marek Kaucký i Štefan Jungmann měli velký počet náběhů za hostující obranu. Bohužel jsme nedokázali nákop na tyto hráče přesně načasovat. Hosté ohrozili naši branku také krásnou střelou, kterou vyslal Jurko, ale náš brankář ji dokázal vytěsnit pohotovým zákrokem na roh. Ve 40. minutě se konečně povedlo to, o co jsme se celou dobu snažili. Patrik Zmeškal poslal míč na třicet metrů za hostující obranu a zde se zjevil v náběhu středem Š. Jungmann, který umístil střelu šajtlí podél vybíhajícího brankáře, 1:0! V závěru první půle už žádný gól nepadl.

 

Do druhého poločasu se nám tedy nastupovalo lépe. A to jsme se dokázali prosadit po chvilce znovu. V 50. minutě unikl Marek Kaucký a našel svým centrem hlavu Míry Rotta, který míč usměrnil na vzdálenější tyč, 2:0! To už byli hosté hodně zaskočeni a chvilku jim trvalo, než se vrátili do hry. Naše obrana včetně brankáře si počínala, ale velice zodpovědně a důležitou roli hráli oba naši stopeři. Holubice se kolem 60. minuty rozhodly přeskupit řady a z pozice krajního obránce se vysunul Prilepskiy. Od této chvíle jsme opět byli pod větším tlakem a ve vzduchu vysel kontaktní gól.

 

Zhruba v 65. minutě hlavičkoval opět volný Valtr, ale naštěstí jen do boční sítě. V 72. minutě jsme před vápnem faulovali a hosté zahrávali nebezpečný volný přímý kop. Míč letěl kolem zdi v podobě Honzy Pragera, ale ten trochu nesmyslně do jeho dráhy vytrčil svůj loket. Verdikt byl jasný a oprávněný, penalta! V této chvíli se však vyznamenal jako již poněkolikáté náš brankář a střelu Pavla Rodra vyrazil! Ani z následné dorážky se tento hráč neprosadil a branku minul! Kdyby v této chvíli padl gól do naší sítě, asi by nás čekalo peklo. Hosty neproměnění penalty však srazilo na kolena a další hřebíček do rakve přišel záhy. V 77. minutě odcentroval Š. Jungmann a našel M. Kauckého, který se z blízka dokázal prosadit, 3:0! Posledních deset minut jsme si tedy mohli náležitě užít. Výsledkem byl téměř totožný gól z poslední minuty, kterým M. Kaucký pečetil stav na 4:0! 

 

Napsal Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil: Pro hosty je to hodně krutý výsledek, který dění na hřišti neodpovídá. My pět šancí a čtyři branky, hosté pět šancí a žádný gól, navíc míč měli častěji! Vyzdvihnout musím výkon trojice Soukup, Zmeškal, Samko, která byla základním kamenem vítězství, ale výkony na hraně svých možností předvedli úplně všichni!!! Konečně jsme své šance proměnili a měli i notnou dávku štěstí.




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - J. Prager [-] , P. Zmeškal [-] , M. Samko [-] , P. Zachař [-] - Š. Jungmann [-] , M. Rott [-] , M. Berecz [-] , M. Kaucký [-] - M. Kotouč [-] , L. Repík [-] (67. B. Doherty [-] ) -

TJ Sokol Holubice
D. Hajda [-] - V. Trojan [-] , L. Brož [-] - P. Rodr [-] , M. Peroutka [-] , O. Jurko [-] , V. Helebrant [-] , T. Vlk [-] , K. Prilepskiy [-] - J. Hovězák [-] (55. M. Mára [-] ) , J. Valtr [-] -

ŽK: 22. P. Zachař , 70. M. Samko - 73. P. Rodr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MALÝ Milan - MAŇAS Jan, ĎAČENKO Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku