FOTO: Rudná přetlačila Dobrovíz


Branky


0

Jak nám přiblížil utkání trenér vítězného celku Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 29.10.2016 jsme vyrazili k venkovnímu zápasu do Dobrovíze. Tento tým nám byl loni konkurentem v boji o postup a nakonec postoupil z druhého místa s námi. Naše poslední vzájemné zápasy v loňské sezóně, v Dobrovízi vítězství 3:1, doma 2:0 a letos jsme hráli v Dobrovízi pohár a vypadli po penaltovém rozstřelu, když zápas v normální hrací době skončil 1:1.


V průběhu týdne to vypadalo s týmem všelijak, ale nakonec jsme se sešli a i přes absence M. Samka, M. Kotouče a J. Pragera, jsme mohli pomýšlet na dobrý výsledek. 
Do zápasu jsme nastoupili s velkou chutí a elánem. To mělo za následek, že domácí obrana často jen odevzdávala míče a my si byli schopni vytvářet šance. Bohužel naší momentální slabinou je jejich proměňování, které nás stojí často zbytečné síly, nervy a hlavně body (viz. zápas s Chotčí, ale i Libčicemi)! V 15. minutě jsme se konečně dočkali gólu. To Míra Rott vysunul kolmou přihrávkou Marka Kauckého a ten ze svého nájezdu domácího brankáře prostřelil, 0:1!

 

Pak následoval festival dalších zahozených šancí. Ty největší zahodili Štefan Jungmann (2x), který hrál jinak asi svůj nejlepší zápas za Rudnou a Lukáš Vlček (1x). Domácí hrozili sporadicky, i když po jednom závaru byli gólu hodně blízko. Hráči si asi mysleli, že se nám nemůže nic stát, protože převaha byla patrná, ale fotbal dokáže být krutý. Ve 43. minutě došlo ke zbytečné ztrátě míče, následoval faul Jirky Šedivce a domácí zahrávali standardku asi z 25 metrů. Dobře umístěnou střelu P. Boušky ještě dokázal náš brankář vytáhnout, ale nikdo mu podobně obětavě nepomohl, došlo k dorážce R. Soukupa a bylo srovnáno na 1:1! To byl trest za nevyužité šance a konec prvního poločasu. 

 

Do druhé půle jsme šli s tím, že nesmíme udělat chybu a věřit, že nějaké šance ještě přijdou a my je proměníme. Vyšlo nám to hned v 50. minutě, kdy se po autovém vhazování uvolnil M. Kaucký a našel před brankou volného L. Vlčka, který dal důležitý gól, 1:2! I nadále jsme byli aktivnější, i když domácí prostřídali a trochu krok srovnali. Pojistka mohla přijít po hlavičce Š. Jungmanna nebo střele M. Čiháka, ale ani jeden z nich, nedokázal branku trefit.

 

Moc nechybělo a dopadlo to s celým zápasem stejně jak s prvním poločasem. V 82. minutě se v pádu opřel do míče domácí Bouška, ale naštěstí trefil jen dobře postaveného Honzu Soukupa v naší brance! V posledních minutách už jsme si vedení vzít nenechali a získali jsme další důležité body do tabulky!

 

Napsal, Petr Vraštil, trenér FK Rudná



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hes Filip - HALUŠKA Patrik, PROCHÁZKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Filip Valtr 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku