FOTO: Libčice mají další výhru, ve šlágru kola porazily Rudnou


Branky


0

Přečtěte si v reportu psaném z pohledu domácího celku, jak viděli výhru Libčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším domácím utkání nás čekal v sobotu 8. 10. 2016 vedoucí celek tabulky AFK Libčice (loni skončili hosté těsně druzí). Bohužel jsme na tento zápas postrádali pár hráčů (čtyři) a největší ztrátou se dala očekávat absence našeho kapitána P. Zmeškala. Na post stopera se tak musel posunout M. Samko.

 

Chtěli jsme s hosty co nejdéle držet výsledek 0:0, spoléhat se na rychlé křídelní akce a i proto jsem zvolil hru na jednoho útočníka. Bohužel náš záměr vzal hodně brzy za své. První tři minuty nás nechali hosté kombinovat převážně na naší polovině, ale hned první ztráta míče byla smrtelná. Ve 4. minutě nám soupeř odebral lehce míč u půlící čáry a provedl výpad po své levé straně. Odtud míč doputoval do našeho vápna a s pomocí nešťastného obranného zákroku až na nohu Paluky, který vstřelil úvodní branku, 0:1! Hráčům možná okamžitě proběhlo hlavou, jak těžké teď bude dosáhnout na dobrý výsledek.

 

Za dvě minuty však bylo ještě hůře, to jsme opět z naší pravé strany dovolili soupeři odcentrovat a ještě jsme nechali na penaltě zcela volného Punčocháře, který dal gól hlavou na 0:2! Početná skupina hostujících fanoušků si v té chvíli žádala náš debakl. Možná nám tento výsledek paradoxně pomohl, protože hráčům došlo, že už není co ztratit. Hosté byli celou první půli na míči více, ale i my jsme se dokázali dostat do pozic, které mohly být gólové. Bohužel nás zradila koncovka nebo finální zpracování míče. Možná se hosté s vedením i uspokojili a nám vyšla jedna akce ve 40. minutě, na jejímž konci byl ve vápně faulován Lukáš Vlček. Exekuce penalty se ujal Petr Zachař a brankář si vybral špatnou stranu, 1:2! Takto skončila první půle a musím říci, že to byl výsledek nad očekávání, vzhledem k průběhu!

Do druhé půle jsme vstoupili o hodně lépe než do první a sahali jsme dokonce po vyrovnání. Hostům zatápěl svoji rychlostí Marek Kaucký, který centroval často před branku hostí hodně nebezpečně, ale bohužel neměl správnou podporu. Nejblíže vyrovnání byl Lukáš Vlček, který běžel sám na hostujícího gólmana, ale nedokázal jej prostřelit! I hostující útoky byly kvalitní a velké problémy jsme měli s rotací hráčů, nejvíce Paluka-Punčochář-Hrdina. Několikrát nás musel podržet náš brankář a také hosté svých několik šancí vyřešili špatně. Možná v době kdy jsme hráli nejlépe, došlo k fatální chybě a špatné rozehrávce, kterou zachytil hostující Hrdina a svůj nájezd v 54. minutě proměnil na 1:3! Pak hosté zápas už převážně kontrolovali.

 

Ale přesto jsme mohli v 75. minutě snížit. To přišla průniková přihrávka na Kauckého a ten již jako poněkolikáté dokázal nahrát před branku, tentokrát na zcela volného Milana Kotouče. Tomu se bohužel nepodařilo poslat míč do odkryté části branky a ze čtyř metrů trefil jen břevno! V závěru už jsme hráli v křeči a dost zoufale. Hosté tak měli možnost chodit do brejků a ten v 90. minutě jim vyšel i gólově.

 

Tečku za výsledkem udělal Přibáň, když náš brankář i zcela volný Hrdina čekali centr. Hostující záložník nejspíše opravdu chtěl přihrát , ale překvapený Honza Soukup si jeho ostrou přihrávku srazil do sítě, 1:4! Tento gól nám trochu pokazil dojem, ale sportovně musíme uznat, že na soupeře jsme ten den herně neměli, i když jsem byl až překvapen, do kolika šancí nás hosté pustili!

 

AUTOR: PETR VRAŠTIL


Počet diváků: 52. Rozhodčí: Gaži ml. Emil - ROTHBAUER Miloš, MAŇAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Filip Valtr 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku