3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly, tři body. Rudice zažila úspěšnou sobotu


Branky


39. L. Sehnal , 55. M. Beneš , 79. L. Sehnal
0

Slovan přijel do Rudice a podle tabulky by se dal očekávat vyrovnaný souboj...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Sehnal poslal svůj tým do vedení

V prvních minutách byl duel vyrovnaný, aktivnější byl spíš Slovan, který mohl dát i první gól, kdyby brankář Rudice nevyrazil střelu mířící do dolního růžku brány na roh. Rudice se ze začátku jakoby spíše obávala síly Slovanu vepředu, která však byla stále méně viditelná. Také tempo zápasu a kvalita hry odpovídala spíše kvalitě okresního přeboru. Slovan však formu nemá a když se domácí prosadili před poločasem, Rudice poznala, že soupeř není tak kvalitní a začala hrát sebevědoměji. Slovan zkoušel vyrovnat, ale slabé střely z větší a střední vzdálenosti nedělaly velké potíže domácímu brankáři.

Hosté se neprosadili

Druhý poločas začal s větším tempem než první. Více šancí však měla Rudice, která také přidala druhý gól. Poté Slovan jakoby přestal mít chuť již o něco hrát. Snaha hrát dopředu byla, ale chyběla kvalita a bojovnost. Zato Rudice se dostávala do většího a většího klidu a Slovan může být rád, že nakonec ještě dostal jen o jeden gól navíc. Několik rudických břeven a také šance, kdy šel hráč domácích sám na branku, ale rozhodčí rozhodli, že se jednalo o ofsajd, ukázali, že Slovan je s formou opravdu hodně dole. Nováčci z Rudice opět doma vyhráli a vypadá to, že budou mít své slovo i v krajských soutěžích.

  Autor: Rostislav Jelínek


Sestavy


TJ Rudice
J. Matuška [-] - J. Sedlák [-] (46. L. Vintr [-] ) , J. Stehlík [-] , P. Paděra [-] - D. Vymazal [-] (82. J. Pernica [-] ) , T. Zouhar [-] , M. Beneš [-] , M. Kocman [-] - L. Sehnal [-] (90. J. Lachman [-] ) - P. Urbánek [-] , A. Henek [-]

FC Slovan Brno
D. Brezáni [-] - E. Bonisch [-] , V. Krejčí [-] , J. Šrámek [-] , J. Brychta [-] (66. P. Haluza [-] ) - T. Inwald [-] (61. A. Jelínek [-] ) , J. Dvořák [-] (81. J. Březovský [-] ) , J. Polus [-] (56. P. Dvořák [-] ) , M. Bureš [-] (46. O. Coufal [-] ) , J. Hanák [-] - P. Nevole [-] -

ŽK: 43. M. Beneš - 64. V. Krejčí , 76. E. Bonisch , 79. J. Hanák .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: PECHER Lukáš - KNECHT Milan, NĚMEČEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.