3:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 11:00

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Zbytinách se v nedělním dopoledni servírovalo dobré fotbalové menu


Branky


10. V. Šnajdr , 34. P. Lebeda , 58. F. Šnajdr - 59. V. Soumar , 64. D. Nosek , 82. L. Friš
0

Oba soupeři se připravovali docela důsledně a bylo to znát. Ve Zbytinách se hrál solidní fotbal a na úvod jara to bylo pěkně svižné. Fotbal bohužel skončil v sedmdesáté minutě, to se velmi nepříjemně zranil na pravém rameni Matěj Řehoř a musela pro něj přijet záchranná služba. To domácí hodně poznamenalo a v závěru úplně vypadli z role.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy začaly svižně a domácí chtěli svým divákům ukázat, že se na jaro připravili dobře, a dvěma góly to potvrdili

První poločas začal hned z úvodu pěkně svižně. Nejdříve zahrozili hosté a po nich domácí Lebeda prověřil kvality gólmana Nováka. V 7. minutě zahrozil hostující Bartůněk a jeho střelu musel vytěsnit Švarc na rohový kop. V 11. minutě dobře zakombinovali domácí a Vojtěch Šnajdr posílá domácí do vedení. Zbytinští se uklidnili a začali získávat převahu. Hosté ale nenechávali nic na náhodě a hrozili zejména brejky po křídlech s centrem před gólmana. Fotbal nabíral obrátky a diváci byli spokojeni. Ve 34. minutě domácí zahrozili průnikovou nahrávkou ze středu hřiště, kdy Libor Václavík našel Lebedu a ten obešel hostujícího obránce, připravil si střelu, kterou umístil k pravé tyči tak, že Novák neměl šanci. Domácí tak zvýraznili převahu a zaslouženě vedli.

Druhou část poznamenalo těžké zranění domácího Řehoře, které domácí dost poznamenalo

    Druhý poločas začal tlakem hostí a dělovka Bartůňka končí na tyči. Hraje se vyrovnaně, neboť hosté srovnali krok a začali kousat. Naštěstí domácí v obraně byli důslední, a co nechytil Švarc, vykopli obránci. V 58. minutě po ose Jan Véber, Lebeda, zakončil František Šnajdr nechytatelně do sítě hostí. Hosté se nepoložili ani za tohoto stavu a stále hráli svou hru, což ukázali v 59. minutě, kdy dal kontaktní gól Dubu Soumar.

 

V 63. minutě se opírá do míče na 40 metrech Véber, ale jeho utěšená střela končí nad. To bylo ze strany domácích na dlouho vše, neboť hned z následného proti útoku hosté snižují na rozdíl gólu Noskem. Dubští pomalu přebírají otěže hry, jenže do zápasu v okolo sedmdesáté minuty zakročila vyšší moc. Domácí Matěj Řehoř ve snaze rychle projít v souboji proti dvěma soupeřům byl faulován a upadl tak nešťastně, že si poranil rameno tak, že do Zbytin musela přijet záchranná služba. Tím fotbal utržil nepříjemnou ránu a domácí tento okamžik úplně vykolejil. Dohrát se muselo a tak to bylo již intermezzo, kdy domácí propadli nervozitě a začali ztrácet a hlavně najednou propadali i v koncovce. Hosté v 82. minutě Frišem vyrovnali a hrozili i nadále. Hlavní rozhodčí Václav Heinzl přidal jedenáct minut nastavení, ve kterém měli domácí Vojtěch Šnajdr a Lebeda velké šance, ale Novák to ustál a tak se zápas skončil dělbou bodů.

    Na závěr musím pochválit hlavního rozhodčího Václava Heinzal, který pískal výborně a svým výkonem přispěl ke kvalitě zápasu. Po utkání poděkoval oběma kapitánům za slušný výkon i za to, jak mu fotbalově pomohli.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, trenér Zbytin: Začali jsme výborně a brzy byli ve hře. Dostali jsme soupeře pod tlak a vsítili dvě branky, což bylo super. V této části jsme zhodnotili i naši dobrou přípravu na jaro. Druhý poločas jsme hráli do šedesáté minuty, kdy nás hosté kontaktní brankou zaskočili. A když přidali druhý gól, bylo jasné, že přijde drama. No a potom se zranil Matěj Řehoř a jeho zranění nám vzalo vítr z plachet. Klukům musím poděkovat za dobrý výkon a soupeři blahopřeji k bodu.

TJ Dub
Václav Novák, kapitán Dubských: Věděli jsme, že zbytinský tým měl dobré výsledky v přípravě a to potvrdil. Velkou část zápasu byli lepším týmem a my se bránili. V druhém poločase nás nakopnul kontaktní gól. Když jsme snížili na rozdíl branky, věřil jsem, že ještě srovnáme. I když jsme za bod rádi, tak po zranění Řehoře fotbal skončil. Myslím si, že do toho zranění se hrál solidní zápas a bod má dnes pro nás cenu zlata.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - D. Žárovský [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] , L. Václavík [-] - M. Řehoř [-] , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] , P. Lebeda [-] - I. Kostik [-] , A. Lohynský [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - J. Uher [-] , L. Friš [-] , D. Nosek [-] , F. Valhoda [-] (83. Š. Bartizal [-] ) , R. Bartůněk [-] , A. Dejmek [-] , M. Kocourek [-] , P. Stropnický [-] , V. Soumar [-] , T. Novák [-]

ŽK: 33. D. Žárovský - 67. A. Dejmek , 84. P. Stropnický .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - LENC Zdeněk (N), ŠTĚPÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.