Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peckáři ve Ktiši umí a v sobotním odpoledni sestřelili Vitějovické, kteří mají do loňské formy daleko.


Branky


0

Ve Ktiši za krásného počasí dominovala rezerva Lhenic, jejíž hráči opět ukázali svou sílu a mohou to být oni, kdo budou míchat kartami v boji o postup. Vitějovičtí na podzim mají do loňské formy daleko a stále se jim nedaří. Po pěti kolech jsou na tom dost mizerně a herně jsou v nepohodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za třináct minut padly tři branky domácích a bylo rozhodnuto.

Domácí se rozdýchali, udělali dva útoky a z druhého již padla branka, kterou vsítil Michal Sedlák a ukázal že spolu s bratrem Martinem do týmu rychle zapadli. Rezerva peckářů převzala otěže hry pevně do svých rukou a místy si z Vitějovických vytvořila dobrého sparingpartnera. Zatímco hosté se ke střelám moc nedostali a domácí pálili jak u Verdunu. V 11. minutě Petr Lukšovský přidává druhý gól a zvýrazňuje tak pohodu lhenické rezervy. Na malém hřišti lheničtí dobře kombinovali a přehrávali hosty ve všech fotbalových činnostech. Celou parádní první čtvrhodinku umocnil ve 13. minutě Pavel Borovka třetí brankou a bylo po zápase. Do konce poločasu dovolili lheničtí hostům trochu srovnat krok, ale zápas měli pevně pod kontrolou a po zásluze šli do pauzy s vedením, které kosmeticky upravil hostující Michal Trojan, který ve 41. minutě snížil.

Druhý poločas domácí hosty do ničeho nepustili a v pohodě dokráčeli pro tři body.

Tato část se za pěkného počasí dohrávala. Domácí jednoznačně ovládli hru a prakticky Vitějovické do ničeho nepustli. Diváci se bavili po svém hlavně dobrým lhenickým moštem rezavé barvy a ve Ktiši se jim fotbal moc líbil. Když ve 49. minutě přidal Martin Sedlák čtvrtou branku domácích čekalo se kolik ještě domácí přidaj, ale to nevěděli, že brankový účet byl uzavřen. Lheničtí hráli zkušeně, drželi míč a takticky vyzrálým výkonem získali tři body.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - R. Sura [-] , P. Starý [-] , P. Borovka [-] , P. Prenner st. [-] , J. Grill [-] , M. Sedlák [-] , P. Lukšovský [-] , M. Sedlák [-] , P. Pořádek [-] , J. Motz [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] - M. Raušer [-] , J. Vlček [-] , R. Doubek [-] - P. Novák [-] , M. Trojan [-] - R. Tobiaš [-] , M. Tremmel [-]

ŽK: 20. P. Prenner st. , 35. M. Sedlák , 55. M. Sedlák - 38. P. Novák , 55. M. Tremmel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MIKEŠ Václav (N), KRÁLOVSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.