L. Friš 42.
1:3
(1:2)
14. P. Lebeda (p.)
34. V. Šnajdr
65. P. Lebeda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celek ze Zbytin hodně posílil, když do týmu přišli hráči z volarské rezervy, a na výkonu to bylo znát


Branky


42. L. Friš - 14. P. Lebeda (p.) , 34. V. Šnajdr , 65. P. Lebeda (p.)
0

Dubští byli loni týmem, který dokázal porazit každého a též s každým prohrát, ale start do nového ročníku domácím nevyšel. Hosté přijeli s omlazeným kádrem a s chutí a hlavně již nechtějí opakovat loňskou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnaný boj s vedením pro hosty na konci

V Dubu se hrál na úvod sezóny velmi pěkný zápas, ve kterém měli domácí míň štěstí. Hrálo se v dobrém tempu a za úmorného vedra. První čtvrthodina nabídla opatrný fotbal z obou stran. Obrany i oba gólmani vyřešili několik šancí. V nabíhající 15. minutě se ukázal zbytinský střelec Pavel Lebeda, který se dostal za obranu domácích a svým prvním gólem v nové sezóně ukázal, že nic ze svého umění nezapomněl. Domácí se nesložili a zvýšili aktivitu, jenže tentokráte bylo vidět, že hosté fotbalově zapracovali a nedali Dubským nic zadarmo. Domácí tým dřel, střílel ze všech pozic, ale obrana i gólman Švarc drželi akcie hostí na nule. Po půlhodině se k ojedinělému útoku dostal celek zpod Knížecího stolce a Vojtěch Šnajdr zvýšil na dvoubrankový rozdíl.  Ani to domácí nezlomilo a ve 43. minutě dal Ladislav Friš domácím gól naděje.

 

V druhém poloačase se hrál vyrovnaný zápas s mírnou převahou domácích, ale nakonec z jejich snahy vzešel třetí gól Zbytin

V druhém poločase stále probíhal zajímavý zápas. Domácí po brance zvýšili aktivitu a měli herně navrch. Jenže hosté vyztužili obranu a hráli velmi zodpovědně. Před solidní návštěvou se hrál pro diváky pohledný fotbal, kdy po půlhodině hosté srovnali síly a v 65. minutě se po druhé v zápase připomněl Pavel Lebeda, který si opět poradil s pěknou nahrávkou a poslal hosty znova do dvou brankového vedení. Domácí se snažili i dál, ale Zbytinští si tentokráte vzpomněli na lepší časy svého fotbalového žití a vezou si z nebezpečné Dubské půdy tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Pavel Lebeda, střelec hostí: Jsem rád, že se nám vydařil vstup do soutěže vítězstvím venku. Bylo to na úvod velmi těžké, ale zvládli jsme to. Přes léto jsme posílili velmi dobře a dnes to bylo vidět. Za vítězství dík všem klukům.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - A. Choďjuš [-] , L. Friš [-] , L. Humpolák [-] , F. Valhoda [-] , P. Půbal [-] , P. Stropnický [-] , D. Bartizal [-] , M. Pravda [-] , K. Novák [-] , T. Novák [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - J. Véber [-] , A. Lohynský [-] , F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] - P. Zvonek [-] , K. Hettner [-] , Š. Novák [-] - M. Řehoř [-] , V. Šnajdr [-] , P. Lebeda [-]

ŽK: 65. M. Pravda , 76. L. Friš , 89. P. Půbal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - UHER Jan (N), TUKA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.