0:3
(0:2)
13. R. Sura (p.)
16. V. Wimberský
68. J. Grill
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do nového ročníku okresního přeboru vstoupil lépe tým lhenické rezervy. Domácí byť chtěli začít jinak, hned na úvod dostali těžkého soupeře a bylo to znát


Branky


13. R. Sura (p.) , 16. V. Wimberský , 68. J. Grill
0

Tým z kraje jablek a třešní byl loni černým koněm soutěže a dobrou formu si přinesl i do nového ročníku. Velmi dobře se uvedl jeden z nejstarších hráčů soutěže Václav Wimberský, který jednak dirigoval tým a vsítil gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v síti domácích rozhodly o vývozu bodů na druhý konec okresu

Domácí chtěli od začátku soutěže zapomenout na loňský ročník, kdy zejména v jarní části se jim totálně nedařilo.

   Jenže hned v prvním kole přijel k Teplé Vltavě celek rezervy peckářů ze Lhenic, kteří si ze Ktiše, kde hrají své zápasy, dovezli dobrou formu. Posilou Lhenických je Václav Wimberský pamatující i druhou ligu v Prachaticích, který patří mezi nejstarší hráče soutěže a zahrál jak z partesu. Po vyrovnané čtvrthodince hosté začali hrozit a byly z toho góly. Během tří minut se trefili Richard Sura a právě Václav Wimberský. Domácí šli do koen a hosté se uspokojili. Velké vedro k fotbalu moc nenavádělo a tak se hrálo hluchých třicet minut, kdy víc se bojovalo se sluncem a vedrem, než s míčem.

Hosté přidali třetí gól a ve velkém vedru se zápas jen dohrál

I v druhé části pokračoval úsporný fotbal. Hrálo se víc na polovině domácích a hosté hru kontrolovali. Hrálo se typicky pro dohrání zápasu a diváci tak moc fotbalu již neviděli. V 68. minutě přidal Josef Grill třetí branku a bylo definitivně hotovo. Zápas typický pro úvod soutěže se jen dohrával. Po chladných dnech se do šumavského středu dostala teplota ke třicítce, která svazovala nohy oběma celkům, ale hosté rozhodli zkušeností i větší chutí.

  První zápas toho sice moc neřekne, ale jedno ukázal, a to že Lhenická rezerva i letos bude velmi silná a jistě zamíchá pořadím v čele soutěže. To domácí musí začít opět od začátku a jako by se jarní mizérie držela nad Borovoladskými dál.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - V. Tran [-] (46. J. Hušek [-] ) , M. Smatana [-] , J. Miko [-] , R. Hušek [-] , P. Juřík [-] , T. Silovský [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , P. Hušek [-] , M. Vokurka [-]

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - J. Prenner [-] , R. Sura [-] (46. J. Grill [-] ) , J. Mrkvička [-] , P. Starý [-] , P. Sládek [-] (70. P. Prenner st. [-] ) , J. Růžička [-] , P. Šíma [-] , P. Lukšovský [-] (30. R. Suchý [-] ) , D. Lukač [-] , V. Wimberský [-] (32. J. Litvan [-] )

ŽK: 41. M. Vokurka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.