Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá dokonala obrat a veze z Krumlova tři body


Branky


1

Souboj dvou starých známých a aktuálních sousedů v tabulce sliboval atraktivní fotbal plný branek. Diváci se v tomto utkání určitě nenudili a viděli celkem pět branek! Více se dozvíte po přečtení článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Plané se povedlo za osm minut otočit skóre

Od prvních minut domácí Slavoj byl lepší na míči, který držel častěji na svých kopačkách a zatlačil hostující Smrčinu na několik minut na jejich polovinu. Z velkého tlaku domácích pramenila první branka utkání, která přišla velmi brzy. Již v osmé minutě přišel nákop z pravé strany, kterého využil Robin Šimášek a domácí vedli 1-0!

 

Horní Planá po inkasované brance zvýšila svou aktivitu a ze své aktivity začala také těžit. Pět minut po obdržené brance totiž přišlo vyrovnání! Adam Kvasnička pronikl přes půli hřiště, přihrál Marku Bednářovi, který vyrovnal po pěkné akci na 1-1!

 

V jednadvacáté minutě bylo v táboře hostí opět o něco veseleji, protože se jim podařilo otočit skóre! Krásný centr od Adama Kvasničky přes půlku hřiště našel Paraie, který s míčem pronikl šestnáctkou, předložil míč Radku Bauerovi, který nikým nehlídaný svou šanci dokázal přetavit v gól, 1-2!

 

Několik dalších příležitostí na obou stranách nikterak neohrozilo brankáře a na světelné tabuli svítil poločasový výsledek 1-2.

 

Hosté čekali na chyby domácích, které přišly v závěru

Ve druhém poločase hrála Smrčina přesně to, co potřebovala a čekala, že se bude domácí Slavoj snažit o vyrovnání. Kýžený impuls k otočení skóre však od trenéra Z. Švába nepřišel a hosté této situace dokonale využili.

 

V závěru utkání totiž domácí vyrobili dvě velké chyby! Nejprve v 79. minutě Marek Bednář vypíchl míč svému protihráči a po samostatném úniku zvýšil již na 3-1 pro Horní Planou a o pět minut později přišel kiks domácího brankáře Kejšara, kterého využil Radek Bauer, a i díky jeho dvěma brankám, si odváží Horní Planá, v souboji dvou sousedů v tabulce, zasloužené vítězství 4-1!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Nedokázali jsme navázat na výkon z minulého týdne a zcela zaslouženě odevzdali všechny body. Je to z naší strany pořád stejná písnička. Den před zápasem je nás deset, do výkopu se nějak dáme dohromady, ale každý zápas hraje pět nových hráčů. Musím se podívat do statistik a myslím si, že najdu zajímavé číslo počtu hráčů, kteří na podzim nastoupili za ´BENFIKU´.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, kapitán: Nastoupil jsme s respektem k manšaftu, co má zázemí z divize. Bohužel od druhé minuty zápasu jsme byli pod tlakem a přišlo vysvobození po deseti minutách. Pak přišel nákop z pravé strany a bohužel nám skončil míč v bráně. Poté Planá zabrala a dala výsledek na svou stranu. Brankou Bednáře na 1-1 a obratu na 1-2 po pěkné kombinaci Paraie a nahrávce Baurovi, který nás s klidem dostal do vedení. Druhý poločas jsme hráli podle toho, co jsme měli a byla chyba asi Krumlova, že Zdenek Šváb nedal ten impuls k otočení! Toho jsme využili a zvýšili po hrubkách Krumlova na 1-4! Dnes nám zahráli útočníci, kteří dali po dvou gólech. To je super a tak to má být!



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - A. Krák [-] , J. Čabaj [-] , R. Šimášek [-] , M. Pliška [-] , Z. Šváb [-] , J. Lach [-] , J. Čermák [-] , D. Trapl [-] , L. Kitzler [-] , M. Ješina [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , V. Ryneš [-] , L. Parai [-] , J. Oškrda [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] , M. Koza [-] , L. Brůha [-] , M. Bednář [-] (89. M. Kordík [-] ) , R. Bauer [-] (88. P. Trančík [-] )

ŽK: 27. J. Oškrda , 89. M. Kordík .
Hráči zápasu: L. Parai , R. Bauer , A. Kvasnička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Jan - SUCHÁNEK Daniel (N), SOUČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 06:59
Zde to záleží, jak se Krumlovští sejdou, což je ještě dvě hodiny před zápasem tabu. Horní Planá bude chtít v Krumlově vyhrát a udržet si před Krumlovem v tabulce náskok. Krumlov ale nedá nic zadarmo.