Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec a Hlušice se rozešli smírně.


0

Na hřišti to tak moc nevypadalo, ale po první půli by stav nerozhodný. Na konci zápasu už ale hosté mohou být za bod rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepší.

Hosté byli od začátku lepším týmem. Diktovali tempo a měli hru pod kontrolou. Domácí si v podstatě nedokázali vypracovat žádnou zajimavou příležitost. Hosté se dostali i do vedení a už to vypadalo, že by mohli své vedení navyšovat. Opak byl ale pravdou a v závěru poločasu si v podstatě vstřelili vlastní branku, kterou dostali domácí do hry.

Domácí po vystřídání ožili.

Ze začátku druhé půle se odehrávala vyrovnaná partie. Po sérii akcí šli do vedení hosté. Domácí na vývoj zápasu reagovali několika střídáními. Po těchto střídání ožili, srovnali. Nakonec se hosté ještě strachovali, když domácí spálili několik šancí.



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice
Petr Průcha, trenér (hosté):: Vůle bylo hodně. Ta by sedala házet lopatou. V závěru zápasu jsme ale začali ztrácet fyzicky a tím jsme pustili soupeře do zápasu.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - M. Drahorád [-] (46. T. Steklý [-] ) , J. Synek [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] (63. R. Šusta [-] ) - M. Volný [-] , J. Myška [-] , V. Branský [-] , M. Kofránek [-] - J. Kučera [-] , M. Bráborec [-] (63. J. Hartman [-] )

SK Čechie Hlušice
S. Strýhal [-] - M. Novotný [-] , P. Průcha [-] , M. Šimůnek [-] , E. Pařízek [-] - P. Novák [-] , J. Soumar [-] , R. Kyral [-] , M. Svěcený [-] (68. J. Batelka [-] ) - J. Kohout [-] (86. J. Špaček [-] ) , M. Batelka [-]

Místo: Chlumec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.