Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré vyloupilo hřiště na Borku


Branky


0

V úvodním kole hostil domácí tým Borku, hráče z Mokrého. Domácí hráči po sestupu z Okresního přeboru chtěli zahájit sezonu v nižší soutěži vítězně, ale proti Mokrému je rozhodně nečekalo nic jednoduchého. Hosté totiž jarní část sezony odehráli excelentně a v tabulce skončili nakonec druzí za postupujícím Týnem B. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doslova smrtící závěr předvedli hráči Mokrého

Souboj týmů, které by měly patřit do horní poloviny tabulky, začali aktivněji domácí hráči. Měli míč častěji na svých kopačkách a svou aktivitu dokázali zúročit po čtvrt hodině ve vedoucí branku. Míče se zmocnil Jakub Frank, který prošel hostující obranou, jako nůž máslem a s přehledem svou sólovou akci zakončil ve vedoucí branku – 1:0. Domácí pokračovali v aktivní hře, ale další své příležitosti nevyužili a do hry se pomalu začali dostávat i hosté z Mokrého. Těm vyšel závěr poločasu na výbornou. Ve 40. minutě vyrovnal za přispění domácího obránce, hostující Štumbauer. Jenomže to nebylo ze strany Mokrého vše. Hned za minutu později se vyhnul ofsajdové pasti agilní Štumbauer a hosté vedli – 1:2. Do šatny pak přišel ještě jeden gólový moment a znovu ho měli na svědomí hráči Mokrého. Další ofsajdová past nevyšla domácímu Borku a Houska trestal – 1:3. Během posledních pěti minut, tak Mokré zápas dokonale otočilo.

Ve druhém poločase si Morké vítězství pohlídalo

Do druhého poločasu chtěli vstoupit domácí hráči aktivně a hned v úvodu se jim podařilo zápas zdramatizovat. Ve 48. Minutě si naskočil na rohový kop Vaník a přesnou hlavičkou k tyči snížil na 2:3. Borek se tlačil za vyrovnáním, ale v koncovce se jim nedařilo. V 70. minutě si tak vzali hosté zpět dvoubrankové vedení. Dvořák pláchl domácí defenzivě a před brankářem Korbelem nezaváhal – 2:4. Domácí mohli zápas zdramatizovat, ještě pár minut před koncem, když měli možnost zahrávat přímý volný kop z velmi dobré vzdálenosti. Bohužel pro ně, tato situace gólem neskončila a tak si tři body odvezli hráči Mokrého.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Michal Šulista (hráč): "Začátek zápasu se nám dařilo a z úvodní aktivity jsme vytěžili po individuální akci Franka vedoucí gól. Poté jsme měli ještě další příležitost, ale ty zůstaly nevyužity. Závěr poločasu se nám absolutně nevyvedl a třikrát jsme inkasovali. Ve druhém poločase jsme sice dokázali v úvodu snížit, ale hosté dokázali znovu odskočit na dvě branky a nakonec dovedli zápas k vítěznému konci."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Borek byl moc dobře fyzicky vybavený. Prvních 30 minut nás jednoznačně přehrávali. Ke konci poločasu jsme začli hru vyrovnávat a dali Borku lekci z produktivity. Na začátku druhého polořasu jsme kvůli nedůrazu dostali kontaktní gól, který nás naštěstí probral a měli jsme více ze hry, což vyústilo v Dvořákův uklidňující gól"



Sestavy


FK Borek
M. Korbel [-] - L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] , M. Vrba [-] - J. Frank [-] , O. Hanžl [-] , M. Šulista [-] , O. Vaník [-] - J. Buchar [-] , J. Hanžl [-] , J. Endlicher [-] -

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] , P. Štumbauer [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , J. Hrabánek [-]

ŽK: 60. R. Rottner , 71. L. Tancer , 85. J. Kruťko .
Hráči zápasu: P. Štumbauer , P. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BROM Josef - NOVÁK Radek (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.