Hlubina vysoko porazila Krásné Pole


Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začlo velice příznivě po domací kdy vedly 1:0 ale bohužel o pár přišla branka stav skoré 1:1.Utkání mělo velice dobrý naboj rychly fotbal ze strany TJ Unie Hlubina B ale naopak ze strany TJ SOKOL Krásne Pole byl na hraně - někdy byly světlé okamžiky, někdy zase ne. V zápase jako nepodal ze strany hráčů Krásného Pole skoro žádný hráč dobrý výkon, až na pár výjimek, mezi nimi byl Adam Chobot, který bojoval vzhledem ke svojí výšce. Ale velice zajimavý a nadstandardní výkon podal hráč,který je utočník, ale byl by z něho tentokrát velice dobrý brankář, a to Dominik Varga.

 

AUTOR: ANTONÍN PAVLÁSEK



Počet diváků: 51. Rozhodčí: ŠTOREK Martin - KEMPNÝ Josef, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2016 21:44
Velice dynamický náboj zápasu kde odehrála TJ UNIE Hlubina B dobrý výkon naopak TJ Sokol Krásné pole velice špatný jedině co můžu říct že se mi líbil jeden hráč ze strany domacích jehož jméno je Dominik Varga tento hráč po diskuzi z hlavním rozhodčím je utočník ale jako brankář podal nadstandartní výkon. Tento hráč zabránil spoustu příležitosti aby TJ Unie Hlubina B mohla klidně s přehledem vyhrát 11:2 podle mně by z tohohle hráče byl skvělý golman. Do zápasu dal opravdu vše a šla vidět jeho snaha opravdu srdcař jak má být, který hraje fotbal srdcem tělem a duší!!