Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma porazila Úpici a přiblížila se záchraně


Branky


0

Sestupující Úpice cestovala na hřiště Dobrušky, kterou každý získaný bod přibližuje záchraně. O tři body si Dobruška hlasitě řekla hlavně ve druhé půli, kdy padly všechny branky a Dobruška vyhrála 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš atraktivní první poločas

V první půli se hrál nakopávaný a okopávaný fotbal. Ani jeden z týmů nechtěl dát soupeři ani o milimetr prostoru navíc, a na hřišti tak bylo velmi těsno. Časté souboje o míč kouskovaly hru, která tak neměla kdy se dostat do tempa. Veškeré náznaky protiútoků na obou stranách končily špatnými a nepřesnými přihrávkami. Mdlý a ospalý poločas oživovaly pouze nespokojené pokřiky laviček obou týmů, ani rady trenérů však do poločasu branku nepřinesly, a týmy se tak rozešly do kabin na vteřinu přesně po pětačtyřiceti minutách za bezbrankového skóre 0:0.

Gólová druhá polovina

Druhý poločas už se nesl v útočnějším a aktivnějším duchu, a do povědomí přítomných diváků se tak dostali i brankáři obou týmů. Začaly dokonce padat i branky, ve 49. minutě rozehrávali domácí po sraženém centru rohový kop. Centrovaný balon od rohového praporku našel v pokutovém území Jiřího Effenberka, který bokem usměrnil míč za záda úpického gólmana Erbena. Dobruška povzbuzená vstřelenou brankou zjistila, že to půjde a o pár minut později se domácím podařilo přidat druhý zásah. Rychlé gólové akce se přímo zúčastnili tři hráči domácího týmu - míč, který vykopával Klofanda, prodloužil hlavou středový hráč domácích na Jana Macka, který se sám rozběhl vstříc úpické bráně a pohodlně překonal brankáře Erbena podruhé.

Další bleskovou dvogólovou chvilku si domácí vybrali o deset minut později. V 60. minuě pomohl domácím opět gólman Klofanda, jeho dlouhý nákop našel na polovině soupeře rozběhnutého Aleše Haška, který nadýchaným lobem zvýšil na 3:0. Ozvěna hlasatele oznamujícího autora branky ještě zněla obraně Úpice v uších, když Aleš Hašek udeřil podruhé. V 61. minutě se opět dostal k míči a nepříliš razantní střelou pod brankáře Erbena vstřelil čtvrtý gól Dobrušky. 

Příliš nadějí na úspěšný výsledek už hostům nezbývalo, přesto se jim podařilo vstřelit alespoň čestný gól, když si 64. minutě Jaroslav Jaroš pěkně obhodil domácího obránce, sám před brankářem Klofandou poslal míč ke vzdálenější tyči a korigoval na 4:1.

Vývoj prvního poločasu tomu moc nenasvědčoval, přesto se nakonec v Dobrušce urodilo šest branek. Tu závěrečnou - šestou - dal v 87. minutě Pavel Krahulec, který se odhodlal k průniku do vápna Úpice a jeho střílený centr si hosté srazili do vlastní branky. 

Dobruška tak v domácím utkání zdolala Úpici 5:1 a dvě kola před koncem je s 35 body na jedenácté pozici, o náskoku Dobrušky na sestupová místa hodně napoví vzájemný duel mezi Lázněmi Bělohrad a Libčany.

 



Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] (90. J. Šenkýř [-] ) - A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , M. Bohuňovský [-] , P. Effenberk [-] - J. Macek [-] , J. Effenberk [-] , M. Dostál [-] , J. Mikušík [-] - A. Hašek [-] (69. M. Štětina [-] ) , R. Čopík [-] (79. J. Majer [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - P. Kejzlar [-] , J. Vlček [-] , L. Mach [-] , J. Peterka [-] - J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , J. Jaroš [-] , P. Seidel [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

ŽK: 42. P. Seidel , 79. J. Jaroš , 81. P. Kejzlar . ČK: 74. J. Kulhánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.