1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín na penalty udolal Chlumec


Branky


0

Třetí Jičín se na svém hřišti představil proti třináctému Chlumci. Domácí se protrápili k bezbrankové remíze a konečné výhře po penaltovém rozstřelu. Chlumec získal bod, který se před zápasem proti Libčanům počítá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný bezbrankový poločas

I přes rozdílné postavení obou týmu v tabulce, se v Jičíně hrál vyrovnaný duel. Domácí Jičín sice držel míč na kopačkách více než soupeř z Chlumce, ale obranná hra hostů působila jistým a soustředěným dojmem, což výrazně ztěžovalo jakékoliv šance Jičína na vstřelení branky. Hostující Chlumec chtěl těžit z rychlých přechodů do brejků, což se sice několikrát podařilo, ale k brance to nevedlo. Nadějný moment přišel ve 35. minutě, kdy se chlumecký Jakub Hartman opřel do míče, jeho povedenou ránu, ale vyrazila jičínská jednička mezi třemi tyčemi Michal Puš. Oba týmy měly pár šancí na vsřelení branky, žádný z hráčů ale nenašel recept na soupeřova gólmana, a poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Kouzelník ČáryPuš v brance Jičína

Druhý poločas začal pěkně zostra, už ve 46. minutě se k rozehrávce přímého kopu postavil chlumecký Jakub Jelínek, jeho povedenou střelu ale zastavil ještě povedenějším zákrokem Michal Puš. Hosté měli několik dalších příležitostí, ale hlavička Jakuba Veselského i zakončení Martina Kosaře mělo společný cíl - rukavice Michala Puše. 

V 77. musel odstoupit brankář hostů Ladislav Kukal, kterého nahradil Petr Černohlávek, ten se do provozní teploty dostal v 82. minutě, kdy zlikvidoval obrovskou příležitost domácího celku. 

Devadesát minut nepřineslo gólovou radost ani jednomu týmu, a rozhodnout se tak mělo v penaltovém rozstřelu. 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácímu Jičínu, který proměnil čtyři penalty, za Chlumec se netrefili Lukáš Hermann ani Jan Labík, a Jičín se tak mohl radovat z rozstřelové výhry 4:2 a bonusového druhého bodu. 



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Drusan [-] , J. Ulvr [-] , J. Řeháček [-] , M. Kocourek [-] - P. Mikolášek [-] , T. Veg [-] (58. M. Voldán [-] ) , A. Gaubman [-] , T. Bucek [-] (73. L. Haken [-] ) - O. Hejtmánek [-] (90. V. Javůrek [-] ) , M. Vacek [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] (77. P. Černohlávek [-] ) - D. Koubek [-] , M. Bráborec [-] , M. Kosař [-] , D. Jelínek [-] (83. V. Beneš [-] ) - J. Hartman [-] (46. L. Hermann [-] ) , J. Jelínek [-] (90. M. Krejčí [-] ) , P. Janda [-] , J. Veselský [-] - J. Labík [-] , J. Kučera [-] (69. J. Hanuš [-] )

ŽK: 87. L. Haken - 89. J. Jelínek .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.