1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad otočily derby a z Jičína vezou tři body


Branky


6. J. Ulvr - 55. J. Loner , 76. T. Berger
0

Jičín v derby přivítal na svém hřišti Lázně Bělohrad. Domácí tým v tabulce okupuje čtvrtou pozici a před zápasem mohl stále živit naděje na vyšší umístění. Prohrou v dnešním zápase si však další postup v tabulce velmi zkomplikovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty zápase se lépe vydařili jičínským fotbalistům a povedený vstup do utkání korunoval Ulvr brankou už v 6. minutě. Vstřelená branka však měla negativní efekt spíš na domácí fotbalisty než na hosty z Lázní Bělohrad, kteří začali ve druhé polovině první půle přebírat iniciativu v utkání. Lázenští začali být lepší v kombinaci, rychleji dostupovali protihráče a tím si připravovali půdu pro druhý poločas. 

Ve druhém poločase už byly Lázně Bělohrad lepším a sebevědomějším týmem. Vyrovnání přišlo v 55. minutě a zařídil ho lázeňský záložník Loner. Hosté dál pokračovali v dobré hře, naopak domácí Jičín se ze hry téměř vytratil a jičínští hráči si vytvářeli příležitosti jen díky standartním situacím. Definitivní obrat přišel v 76. minutě, kdy na konečných 1:2 dával hostující obránce Berger. 

Fotbalisté Lázní Bělohrad si tak z Jičína odvezli veledůležité tři body, které mohou hrát velkou roli v otázce záchrany. 



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - A. Gaubman [-] , J. Řeháček [-] , J. Ulvr [-] , M. Kocourek [-] - P. Horáček [-] (46. M. Miler [-] ) , P. Mikolášek [-] (76. M. Mészáros [-] ) , M. Vacek [-] (81. F. Materna [-] ) , O. Hejtmánek [-] - T. Veg [-] (66. J. Drusan [-] ) , M. Voldán [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] (79. J. Hrnčíř [-] ) , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] (84. R. Šorm [-] ) , J. Odvárko [-] (73. K. Černý [-] )

ŽK: 39. P. Horáček , 43. J. Ulvr , 79. M. Mészáros - 23. L. Šrám , 30. M. Rychecký , 36. J. Loner , 39. P. Kazda , 52. J. Odvárko , 90. R. Šorm .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.