Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 10:15

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bůr po půlhodině


Branky


9. Š. Derner , 16. J. Homolka , 31. J. Linhart , 33. J. Homolka , 36. J. Lán , 88. Š. Derner - 36. J. Jaroš , 60. L. Mach
0

Slavia si po minulém kole spravila chuť, Úpici rozstřílela 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia nechtěla neponechat nic náhodě a na svého soupeře vlétla ve velkém stylu od samotného začátku. O osudu utkání rozhodli fotbalisté hradecké Slavie během třiceti minut - v průběhu od 9. do 36. minuty vstřelili pět branek a tři body měli prakticky v kapse. Už tak silně nalomený tým Úpice schytal ještě jednu ránu osudu ve 42. minutě, kdy byl po červené kartě vyloučen brankář Erben. Logika by řekla, že proti oslabené Úpici budou domácí fotablisté přidávat jednu branku za druhou, jak je ale známo, fotbal je hra postrádající logiku. Hráči Úpice se po vyloučení svého gólmana dokázali semknout a i jejich hra se zlepšila a v 60. minutě se Machovi podařilo korigovat stav na 5:2. Domácí fotbalisté Slavie si byli jisti výsledkem a to bylo znát i na jejich zakončování, hráči neřešili situace s klidem a několikrát nastřelili brankovou konstrukci. Poslední tečku za brankově bohatém zápasu udělal v 88. minutě druhým gólem Provazník. Slavia doma zvítězila nad poslední Úpicí 6:2.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Mottl [-] , M. Hloušek [-] , J. Lán [-] , J. Šedina [-] - M. Brázda [-] , J. Homolka [-] (89. T. Kašpar [-] ) , V. Horák [-] (86. O. Doležal [-] ) , D. Veselý [-] - J. Linhart [-] (63. M. Hutla [-] ) , Š. Derner [-] (90. M. Klicnar [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - O. Vrabec [-] , J. Peterka [-] , J. Kulhánek [-] , M. Čáp [-] - P. Kejzlar [-] , L. Mach [-] (80. L. Vlček [-] ) , J. Pohl [-] , J. Vlček [-] (46. P. Seidel [-] ) - P. Luštinec [-] , J. Jaroš [-] (80. J. Balcar [-] )

ŽK: 49. V. Horák , 56. J. Homolka , 57. J. Linhart , 61. M. Hloušek - 42. R. Erben .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.