3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov dostával jednu ránu za druhou


Branky


38. P. Bednář (vl.) , 71. J. Chmelík , 84. J. Šimek - 35. P. Reichel
0

Česká Kamenice vybojovala tři body, výkonem ale zklamala.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a zranění

Do České Kamenice dorazil na podzim trápící se Duchcov. Hosté navíc na Děčínsko dorazili v tristní sestavě. Do branky musel při dlouhodobé absenci Veličky a zranění Podolského trenér Pešek. Ten měl k dispozici přesně jedenáct hráčů, včetně tří dorostenců.

 

Od úvodu Duchcov srdnatě bránil a čekal na protiútoky. Kamenice měla více ze hry, ale jen těžko se prosazovala přes zahuštěnou obranu hostí. V 35. minutě se poprvé měnilo skóre, překvapivě ale skóroval Duchcov. Nejmladší hráč na hřišti Pavel Reichel (ročník narození 2000) se prosadil na rohu velkého vápna.

 

I další branku zápasu přidal Duchcov, avšak Bednář se trefil nešťastně za tři minuty do vlastní branky a bylo vyrovnáno. S remízovým stavem se šlo do kabin, už o pár minut dříve se tam nataženým svalem odbelhal Giňa a Duchcov dohrával od 40. minuty o deseti.

Rozhodly střely z dálky

Domácí chtěli samozřejmě vyhrát. Vycítili, že hostům v oslabení dojdou síly a vrhali se do jednoho útoku za druhým. Duchcov dlouho odolával, Pešek měl dobře postavené tyče a předvedl i několik zákroků.

 

Až v 71. minutě napřáhl z dvaceti metrů Hodač a po teči Chmelíka to bylo 2:1. Hosté vydolovali zbytky sil a zkoušeli ještě zaútočit. Starosti dělal domácím především šestnáctiletý Reichel, který českokamenickou defenzivu pořádně větral. Potvrzení tříbodového zisku trefil pro Českou Kamenici šest minut před koncem střelou z dálky Šimek.

 

Česká Kamenice tak poskočila na páté místo a v posledním podzimním kole jede do Křešic. Duchcov je předposlední, podzim zakončí doma proti Libouchci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Těší mě tři body, výkon ale nebyl ideální. Samozřejmě jsme byli lepší a výhra byla zasloužená. Ale úroveň hry nebyla valná. Těší mě, že jsme byli na podzim, až na jeden případ, stoprocentní."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Je třeba vyzdvihnout přístup všech jedenácti zúčastněných borců. Všichni zápas odjezdili, zkušení dobře podporovali mladíky a všichni se vzájemně hecovali. I když bez bodu, nemají se za co stydět. Naopak mrzí přístup dvou jiných hráčů, kteří přislíbili v pátek účast, ale nakonec dali přednost jiným aktivitám."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] - J. Mitruška [-] (88. P. Vondrka [-] ) , J. Lehký [-] (46. M. Jírava [-] ) , J. Chmelík [-] , M. Švanda [-] (63. L. Landovský [-] ) , J. Šimek [-] - F. Černý [-] (88. V. Novák [-] ) , A. Hodač [-] (85. B. Matulka [-] )

FK Duchcov
V. Pešek [-] - M. Smejkal [-] , P. Giňa [-] , M. Kamrla [-] , P. Bednář [-] , M. Moravec [-] , D. Kubánek [-] , P. Reichel [-] , J. Meisner [-] , J. Král [-] , L. Brejcha [-]

ŽK: 45. P. Vaněk - 69. D. Kubánek .
Hráči zápasu: M. Jírava - P. Reichel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čáka Jindřich - ČERNÝ František, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.