Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři venkovní body pro Broumov


Branky


0

Z dramatického a brankově štědrého utkání si tři body odvážejí hostující fotbalisté Slovanu Broumov. Domácí Lázně Bělohrad porazili 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová první půle

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Broumova a skóre se měnilo již po třech minutách, kdy útočník Kuchta hlavou usměrnil centrovaný balon za záda domácího brankáře. Ve 12. minutě opět zahrozili Broumovští, skrumáž po rozehraném rohovém kopu však brankou neskončila. V 16. minutě se skóre měnilo podruhé a opět ve prospěch Broumova - Svobodův centr přetavil Hanzlík v druhý gól Slovanu Broumov.

Jestliže první část poločasu patřil hostujícímu celku, tak druhou část první půle ovládli domácí a v 21. minutě korigoval na 1:2 domácí obránce Šrám. 
V 38. minutě se hosté dopustili přestupku ve vlastním pokutovém území, a Lázně Bělohrad tak dostaly šanci srovnat běh utkání. Pokutový kop sice domácí neproměnili, hlavou ale dorazil míč do brány útočník Odvárko.

Delší konec broumovského provazu

I do druhé půle vstoupili lépe hosté, těsně po začátku poločasu pálil těsně nad břevno Semerák. V dalším průběhu poločasu zabrali domácí Lázeňané a v 63. minutě nasteřelili po rohovém kopu tyč. O pět minut později se zaskvěl broumovský brankář Drahorád, když si poradil se samostatným únikem domácího hráče.

O vítězi definitivně rozhodla 77. minuta, kdy se po rohovém kopu trefil Semerák, a definitivně tak převážil misky vah na broumovskou stranu.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Zejfart [-] , J. Šoufek [-] , P. Kazda [-] , J. Wagenknecht [-] - T. Berger [-] , J. Lánský [-] , J. Loner [-] , L. Šrám [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Gago [-] , J. Mucha [-] , J. Michálek [-] (32. J. Semerák [-] ) - D. Svoboda [-] , J. Schubert [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] , J. Kuchta [-]

ŽK: 54. M. Rychecký , 85. R. Šorm - 36. E. Wilke , 38. J. Mucha , 39. M. Gago , 42. J. Kuchta , 45. J. Semerák , 45. D. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.