6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov šesti góly smazal jednobrankové manko a porazil Bílou Třemešnou


Branky


24. D. Rejl (p.) , 33. M. Kancok (p.) , 50. M. Tůma , 59. P. Ficner , 62. D. Vošanovič , 82. Š. Landa - 16. R. Hendrych
0

Jako první se do vedení dostala Bílá Třemešná, Trutnovští ale na vedení soupeře našli šestinásobnou odpověď a jasně vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otáčejí výsledek

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostům z Bílé Třemešné, kteří si během úvodních minut vytvořili několik nadějných šancí, aby se nakonec v šestnácté minutě ujali díky brance Radomíra Hendrycha vedení. Po prvním gólu hostů se ale probudili domácí, kteří postupně převzali útočnou iniciativu. Trutnovským se ještě do konce prvního poločasu podařilo otočit skóre, a to díky dobré hře v pokutovém území soupeře, což vyústilo ve dva pokutové kopy. Ten první proměnil ve dvacáté čtvrté minutě David Rejl, o devět minut později proměnil penaltu i obránce Marek Kancok, díky kterému se Trutnov ujal poločasového vedení 2:1. 

Trutnov navyšuje skóre

Ve druhém poločase byli koncentrovanější domácí fotbalisté, kteří se hned pět minut po zahájení druhé půle dostali do vedení 3:1, a to díky trefě záložníka Marka Tůmy. Zhruba po hodině hry domácí definitivně rozhodli o své výhře, když během tří minut dali dva góly. V padesáté deváté minutě překonal hostujícího gólmana Miroslava Dobřichovského Pavel Ficner, v šedesáté druhé minutě dával na 5:1 útočník Denis Vošanovič. Za tohoto stavu se utkání už jen dohrávalo a Trutnovští do konce zápasu přidali ještě jednu trefu. V osmdesáté druhé minutě upravil na končených 6:1 střídající Štěpán Landa. Trutnov tak smazal jednogólové manko a jasně vyhrál. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: I přesto, že jsme dali vedoucí gól, odjíždíme s výpraskem. Další lekce z produktivity. Ve středu hřiště sice udržíme krok, ale ve vápnech hrajeme prachbídně.



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Dousek [-] - R. Wimmer [-] , M. Vyhnánek [-] , M. Kancok [-] , M. Přívratský [-] - P. Ficner [-] , M. Tůma [-] (75. J. Karmáček [-] ) , P. Doubic [-] , T. Groer [-] - D. Rejl [-] (85. D. Hrnčíř [-] ) , D. Vošanovič [-] (79. Š. Landa [-] ) -

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , M. Pátý [-] , P. Macek [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , J. Novák [-] (62. Z. Šturma [-] ) , J. Schneider [-] (75. J. Murdych [-] ) - R. Hendrych [-] , D. Žaba [-]

ŽK: 53. D. Vošanovič - 45. D. Žaba , 60. D. Kubelka , 65. P. Kiss , 72. M. Pátý , 72. T. Kubelka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pešava Otakar - TREJBAL Adam, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.